IT si tehnologii

Merita sa ne luam un Samsung S8?

În multitudinea de smartphone-uri disponibile azi, este greu să ne dăm seama ce anume ni se potrivește, este de calitate sau merită să fie luat în calcul ca investiție.  Samsung este unul dintre brandurile care nu a dezamăgit niciodată prea mult în ceea ce privește modelele de smartphone-uri introduse pe piață, însă S8-ul a fost un model destul de controversat în 2017.

 

Trecând peste acest aspect, chiar și după lansarea Samsung Galaxy S9 sau S9 Plus, consider că S8-ul poate fi considerat în continuare un model demn de luat în calcul. Cu o cameră extraordinară, un design care nu dezamăgește pe niciun plan și un ecran fantastic, Samsung S8 rămâne în continuare în atenția publicului larg.

 

Așadar, care sunt principalele avantaje ale S8-ului? Din punctul meu de vedere- următoarele aspecte: un afișaj clar, un design elegant, o cameră uimitoare, performanță destul de bună și, în plus, faptul că S8 are un preț foarte bun.

 

Foarte multă lume consideră că Samsung S8 are un preț destul de bun în special pentru design-ul său. Are spatele curbat, așa cum regăsim și în cazul Galaxy S7, de exemplu, este ușor de ținut și manevrat, iar sticla are o strălucire aparte. Samsung S8 este disponibil în mai multe culori, ceea ce îi face alegerea și mai plăcută: negru închis, arginitiu și gri cu o nuanță de albastru. În plus, telefonul are certificare IP68 de rezistență la apă, ceea ce înseamnă că telefonul va face față chiar și unei scufundări la o adâncime de 1,5 metri, timp de 30 minute.

 

Per total, Samsung S8 are un preț pe deplin justificat. Display-ul are un raport de aspect de 18,5:9, un afișaj de 5,8 inchi și un chipset care se bucură de reputația de a fi printre cele mai rapide procesoare din piață. Are 4GB de RAM și o memorie internă de 64 GB ce poate susține carduri microSD de până la 256 GB.

Pentru pasionații de fotografii, o surpriză plăcută este că Samsung S8 are un preț extraordinar și, în plus, o camera destul de bună. Chiar dacă nu se compară cu cele mai noi modele, cei pasionați de Instagram sau Facebook vor reuși să facă poze de invidiat chiar și cu Samsung S8. Camera are o viteză extraordinară și este versatilă, chiar dacă fotografiezi portrete în timpul zilei sau nopții. Modul auto-HDR reglează automat expunerea și contrastul, ceea ce înseamnă că fotografiile sunt intens colorate.