IT si tehnologii

Samsung Galaxy si update-urile lunare

Totul are un sfarsit, mai devreme sau mai tarziu!

Acest lucru este general valabil, cu atat mai mult pentru update-urile lunare ale lui Samsung Galaxy – S7 Edge si Galaxy S7. Dar Samsung nu va abandona complet cele două modele atat de populare de smartphone!

Au trecut mai mult de 3 ani de la lansarea lui Galaxy S7 si Samsung S7 Edge. Pentru multă vreme, gigantul coreean a oferit update-uri de securitate lunare pentru cele două populare modele, desi nu neapărat la timp.

Totusi, update-ul din martie 2019 a fost ultimul update lunar pe care l-au primit S7 si Samsung S7 Edge. De acum inainte, cele două modele intră pe o listă de device-uri Samsung care vor fi updatate doar trimestrial, adică o dată la trei luni. Asta nu inseamnă insă că utilizatorii acestor terminale vor fi abandonați. Mai ales dacă ținem cont că alți producători de smartphone-uri pur si simplu renunță la a mai updata modelele mai vechi de trei ani.

De altfel, este pentru prima dată cand o face si Samsung.

In martie 2019 a fost prima oară cand Samsung a oferit update-uri de securitate oficiale unui model Galaxy S la trei ani de la lansare. Chiar dacă si S5 si S6 au mai primit update-uri după trei ani, acestea le primeau foarte neregulat si foarte rar, doar cand era absolut necesar din rațiuni de securitate. Daca si dvs va doriti un telefon de top, puteti comanda online Samsung Galaxy S7 Edge de la emag.ro, mai ales in aceasta perioada de epidemie!




Samsung a anunțat si listele modelelor care vor primi update-uri lunare in continuare, respectiv a celor care vor primi update-uri trimestrial.

Cateva dintre device-uri ce vor primi update-uri lunar:

* SAMSUNG Galaxy S7 Active, Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S8 Active
* Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e

Pentru lista completa de Samsung Galaxy care vor mai primi update-uri, accesati linkul articolului original authorstream.com.