Casa si gradina

Sfaturi pentru alegerea mobilierului modern, pentru interior

 

Casa ta este ca o pânză goală, gata să fie transformată într-un spațiu armonios, confortabil, care îți reflectă în același timp stilul personal. Pentru a obține confortul dorit este important să îți amenajezi locuința folosind mobilă care să corespundă nevoilor tale.

 

Cum îți alegi mobila pentru apartamentul tau

Dacă vrei să-ți reamenajezi casa, acesta poate fi un proiect puțin cam complicat, așa că e bine să citești următoarele sfaturi:

  1. Ce funcție va avea mobila? Ține cont de faptul că în fiecare cameră vei desfășura diferite activități care vor necesita mobilă specifică. Prin urmare, începe prin a te gândi ce destinație vei aloca fiecărei încăperi în parte. De exemplu, pentru dormitor poți alege un pat cu două locuri pentru a obține un confort mai mare sau o lumină de perete în locul unei noptiere, pentru a obține mai mult spațiu. Odată ce stabilești dacă optezi pentru confort sau pentru spațiu, poți căuta mobilă de dimensiuni personalizate camerei tale.
  2. Fă planul de la început! Înainte de a începe să cumperi mobilă, gândește-te bine cum anume vrei să arate fiecare încăpere și care sunt piesele de care chiar ai nevoie. Astfel vei putea să analizezi diferitele combinații existente pe piață, ținând cont de unele limitări, cum sunt ușile și ferestrele sau camerele care au dimensiuni neregulate.
  3. Ține cont de calitate! Alege mobilă de înaltă calitate, mai ales dacă vrei să păstrezi acest decor pentru o perioadă lungă de timp.
  4. Fii atent la structura camerelor! Mobila pe care o alegi trebuie să fie în conformitate cu elemente cum sunt cantitatea de lumină naturală de care beneficiezi, culoarea pereților, materialul podelei sau perdelele pe care ți-ar plăcea să le ai. Nu uita că mobilierul este sufletul casei tale și nu trebuie să se adapteze doar decorului, ci și stilului tău de viață.
  5. Alege în funcție de stilul tău! Fie că este o canapea cu linii drepte și culori pale, care oferă un stil minimalist, sau o lampă masivă pentru un living în stil vechi, caută cu atenție care sunt magazinele care comercializează mobilă potrivită stilului tău.
  6. Confortul tău este cel mai important! Înainte de a cumpăra mobilă, pe lângă adaptarea la stilul și nevoile tale, trebuie să fii sigur că îți oferă și confort. Este esențial să ai grijă ca fiecare piesă de mobilier în parte să fie nu doar pe placul tău, ci și utilă.

Cauta pe Emag mobila moderna, pentru living, dormitor sau bucatarie, alege mobila care ti se potriveste!

 

Dacă vrei să profiți la maximum de casa ta, cea mai bună opțiune este să o mobilezi în stilul tău, cu mobilă personalizată, care nu îți aduce decât avantaje:

  1. Se adaptează la spațiul disponibil: chiar dacă este un colț dificil, mobila personalizată este creată pentru a se potrivi perfect în acel loc și pentru a oferi mai multă originalitate locuinței. În plus, astfel poți obține și spațiu suplimentar de stocare.
  2. Se potrivește stilului și nevoilor tale: astfel veți obține vibe-ul pe care vrei să-l transmiți.
  3. Nu va exista altceva de genul acesta: modelele vor fi exclusive și unice, deoarece vor fi create doar pentru casa ta. Alege firme care îți pun la dispoziție proiecte neobișnuite, care vor oferi locuinței tale mai multă personalitate și eleganță.
  4. Calitate și durabilitate garantate: dacă acorzi o atenție sporită materialelor din care este confecționată mobila, te vei bucura mult timp de ea.

 

Dacă respecți aceste sfaturi simple, alegerea mobilierului de interior poate fi simplă și plăcută și nu îți va da mari bătăi de cap. Și nu uita! Rămâi fidel stilului tău, în timp ce urmezi ultimele tendințe în materie de decor!