Lifestyle

Sfaturi pentru a-ți îmbunătăți look-ul

 

A ajunge la 60 sau 70 ani nu trebuie să fie sinonim cu bătrânețea. Dimpotrivă, să ai grijă de tine, atât în ​​interior cât și în exterior, este cea mai bună soluție pentru a te bucura de vârsta a treia.

 

Vremurile se schimbă și, odată cu ele, gusturile și punctul nostru de vedere despre lucruri se schimbă. Înainte vedeam o persoană de șaptezeci de ani ca fiind o persoană mai în vârstă, dar astăzi seniorii noștri poartă o imagine mult mai tânără. Cine nu a văzut o persoană mai tânără acum decât în ​​fotografiile de acum treizeci de ani?

 

Parfumuri bărbătești emag.ro

 

Pentru că moda nu este doar pentru tineri, deoarece oamenii „bătrâni” pot fi, de asemenea, frumoși. Prin urmare, astăzi vom oferi câteva sfaturi pentru a îmbunătăți imaginea „seniorilor” noștri. A arăta bine te ajută să te simți bine.

 

  1. O igienă bună

 

O bună îngrijire zilnică ne va ajuta să ne menținem pielea curată și să eliminăm toate impuritățile și rămășițele celulelor moarte. Pe lângă faptul că ești curat, trebuie să ai și o imagine curată, iar pentru asta este important să ai grijă de detaliile mici. În cazul bărbaților, nu uitați să vă păstrați bărbieritul sau barba bine îngrijite și încercați să tăiați acele fire nepotrivite care uneori cresc acolo unde nu ar trebui. În ceea ce privește femeile, o atingere ușoară a machiajului (fără a exagera) va ajuta la îmbunătățirea părții feminine și va arăta mai frumos.

 

  1. Coafura

 

Cu cât este mai naturală, cu atât mai bine. Să nu căutăm un stil prea dezordonat. Îndrăznește să te schimbi! Cu siguranță, profesionistul dvs. de încredere poate oferi alternative cu o notă care să întinerească, fără a fi prea îndrăzneț.

 

  1. Hainele, în stilul tău

 

Nu trebuie să faci o schimbare drastică, dar dacă dorești să dai o notă mai modernă stilului tău, poți purta blugi, care dau întotdeauna un aspect îngrijit, dar informal, cu o notă modernă.

 

  1. Tonifică-ți corpul

 

După o vârstă, nu mai ai chef să ieși din casă pentru activități fizice, dar dacă suntem bătrâni nu înseamnă că viața s-a terminat. Un corp tonifiat prelungește viața, așa că profită de orice moment pentru a face câteva exerciții fizice. Chiar și plimbări prelungite, într-un ritm mai alert, ajută, dacă nu vrei să te dedici altor activități.

 

  1. Parfum

 

Pentru că și mirosul cucerește. Persoanele în vârstă poartă de obicei parfumuri cu caracter, dar dacă optăm pentru ceva mai proaspăt, ne va oferi un aer fresh și curat, mai puțin încărcat. Un bărbat senior mirosind a parfum bărbătesc proaspăt, cu siguranță, are mai mult stil.

 

Parfumuri bărbătești – oferte EMAG parfumuri online

 

Aspectul îngrijit, cu barba scurtă și aranjată, o croială clasică, dar cu o linie actuală și un stil foarte masculin. Vârsta oficială poate fi pe cartea de identitate, dar poate fi foarte diferită de ceea ce simțim dacă păstrăm dorința de a arăta bine în fiecare zi.