Lifestyle

Tipuri de pantofi de damă pe care să îi ai în garderobă

 

Orice femeie trebuie să aibă diferite tipuri de pantofi de damă în garderobă pentru a fi pregătită pentru orice ocazie. De la sandalele fără toc și până la pantofii cu toc de 12 cm, doamnele preferă să cumpere pantofi, chiar și în avans, atunci când nu au nevoie de ei. Trebuie să recunoaștem că pantofii de damă sunt foarte frumoși și multe doamne au plăcerea de a avea o colecție cât mai vastă.

În acest articol vom discuta despre tipurile de pantofi de damă care sunt un must-have în orice garderobă. Dacă deții aceste perechi de pantofi, atunci ești pregătită pentru orice ocazie.

 

1.   Stilettos

 

Orice doamnă trebuie să dețină o pereche de stilettos. Acești pantofi sunt foarte eleganți și delicați, datorită tocului subțire. În schimb, de multe ori pot fi incomozi pentru că au talpă joasă și tocul înalt, forțând astfel piciorul să stea foarte încordat.

  

2.   Pantofi cu talpă ortopedică

 

Sunt comozi, dar și eleganți. Astfel, acești pantofi îți țin piciorul într-o poziție elegantă și pot fi purtați și la rochii, dar și la o pereche banală de blugi. Sunt perfecți pentru petrecerile în aer liber sau pentru o ieșire în oraș cu fetele.

 

3.   Pumps

 

Acești pantofi de damă sunt foarte versatili pentru că pot fi purtați și la ținutele office, dar și la cele elegante sau mai casual. De exemplu, poți să îi porți cu un costum la birou sau cu o rochiță de vară la o petrecere.

 

Emag.ro pantofi dama – avem si haine!

4.   Teniși

 

Nu există garderobă completă fără o pereche de teniși. Sunt comozi și foarte ușor de asortat la ținutele casual sau sport. Alege teniși de culori diferite pentru a îi purta în diferite ocazii și a îi asorta cu tricourile și rochiile tale.

 

5.   Sandale

 

Sandalele fără toc sunt încălțămintea perfectă pentru vară. Sunt lejere, îți lasă pielea să respire și pot fi purtate atât cu rochii, cât și cu pantaloni scurți. Pe piață există numeroase modele de sandale, de la cele mai simple și până la cele cu modele elaborate.

 

6.   Cizme

 

Schimbăm anotimpurile și trecem de la sandale la o altă piese esențială în garderoba ta: o pereche de cizme. Sunt călduroase și pot să completeze cu succes orice ținută călduroasă.

 

7.   Bocanci

 

Pentru un look mai rock-and-roll îți recomandăm să ai în garderobă și o pereche de bocanci din piele. Sunt foarte rezistenți să poți asortați la o ținută casual și cool. Poți să îi porți cu tricouri și blugi sau cu rochii și o geacă de piele.

 

8.   Pantofi Oxford

 

O altă pereche de pantofi de damă esențiali sunt cei de tip Oxford. Sunt perfecți pentru zilele lungi la birou sau pentru momentele în care ai întâlniri de afaceri și trebuie să merge mult pe jos.

 

9.   Pantofi sport

 

Pantofii sport, cunoscuți și sub numele de adidași, sunt esențiali în garderoba ta. Pentru momentele când vrei să ieși la o plimbare în parc sau pentru alergat sunt ideali. Îți completează cu succes ținutele sport.

 

Aceștia sunt cele mai importante tipuri de pantofi pe care să îi ai în garderoba ta.

Tu ce tip de pantofi poți cel mai des?