Cum poți să ai și tu acasă un televizor LED ieftin?

Alegerea unui televizor din seria de televizoare LED ieftine, care să ne confere o experiență de vizionare extraordinară, nu este o alegere chiar atât de ușoară, ar zice unii. Personal, eu contrazic acest stereotip și cred că dacă ne înarmăm cu răbdare și facem o documentare amănunțită, putem reuși să găsim un televizor accesibil ca preț, modern ca funcționalități, care cel mai probabil se va încadra în seria generică de televizoare LED ieftine. Dacă ești și tu în căutarea unui astfel de televizor, ce factori ar trebui să iei în calcul?


În primul rând, atunci când îți alegi un televizor, trebuie să iei în calcul interconectările pe care le poți face cu dispozitivele pe care deja le ai acasă, fie că sunt dispozitive de intrare, fie că sunt dispozitive de iesire. În al doilea rând, deși alegerea unui televizor, prin raportare la un anumit buget, poate să fie o activitate stresantă, ca să scapi de griji trebuie să fii sigur că înțelegi informațiile afisate.


De cele mai multe ori, mulți dintre noi, atunci când analizăm gama de televizoare LED ieftine, ajungem să ne confruntăm cu o serie de termeni tehnici pe care nu îi cunoaștem și, bineînțeles, simțim că suntem tot mai confuzi. Ca reguli generale, cred că este util de știut și reținut că un televizor din gama de televizoare LED ieftine nu este neapărat unul prost doar pentru că poate fi achiziționat cu un buget mai restrâns. De cele mai multe ori, el va fi un model mai vechi, capabil să-ți îndeplinească așteptările, chiar dacă nu prezintă cele mai recente inovații. Ce astfel de televizoare LED ieftine există pe piață în acest moment?

OFERTEhttps://www.emag.ro/televizoare/pret,intre-500-si-1000/c


Televizorul UTOK U32HD3 este un model reprezentativ pentru subiectul adus în discuție. modelul are un ecran care măsoară în diagonală 80 de centimetri, afișează o rezoluție maximă a imaginii de 1366 x 768 pixeli, fiind, așadar, un televizor HD Ready. Pot spune că lipsa rezoluției Full HD poate reprezenta un minus pentru cei mai pretențioși dintre noi, însă aceasta este compensată de prețul mai scăzut la care poate fi achiziționat. Alte specificații importante în ceea ce privește calitatea imaginii se referă la contrastul dinamic de 3000:1, luminozitatea de 200 cd/mp și la timpul de răspuns de 6.5 ms.

televizor ieftin led utok
televizor ieftin led UTOK

 


După cum este cazul multor alte modele de televizoare LED ieftine, televizorul UTOK U32HD3 nu excelează în materie de sunet, însă, personal, cred că acesta nu este un dezavantaj major. Televizorul are un aspect foarte plăcut din punct de vedere al design-ului, acesta fiind un aspect important pe care l-am luat în calcul. Ca dimensiuni, UTOK U32HD3 are 735.7 X 76.3 X 441.5 mm, în cadrul acestor măsurători fiind luat în calcul și stand-ul (fără acesta are 735.7 X 180 X 483 mm), iar ca design arată, precum spuneam și anterior, foarte bine, respectând liniile unui design clasic și elegant.

Acesta este, bineînțeles, doar unul dintre modelele pentru care puteți opta dacă sunteți în căutare de televizoare LED ieftine. Vestea bună este că nu trebuie să vă descurajați, întrucât aveți o mulțime de opțiuni la dispoziție!

 

Iar daca doriti televizoare cu sistem de operare este de ajuns sa vizionati urmatorul videoclip!