Casa si gradina

De ce să alegi un aspirator Karcher

Vrei un aspirator și nu ai nicio idee de unde poți lua unul? Ia în considerare un aspirator Karcher, companie care este liderul mondial în echipamente și produse pentru curățare.

Un aspirator Karcher multifuncțional este sunt extrem de robust și echipat în mod ideal pentru curățarea rapidă și completă a tuturor zonelor din jurul casei sau în afară, de exemplu pivnițe, garaje sau terase. Indiferent de tipul murdăriei grosieră sau fină, umedă sau uscată, datorita gamei de caracteristici practice, toate tipurile de murdărie sunt îndepărtate cu ușurință cu un aspirator Karcher. Iar puterea de aspirare excepțional de mare și duzele special dezvoltate permit chiar și particulelor mari de murdărie să fie ușor de curățat.

Tipuri de aspirator Karcher

Aspiratoare verticale.

Aspirator mic, performanță excelentă. Această categorie de aspiratoare este perfectă pentru gospodăriile mici, cu spațiu de stocare limitat, care nu doresc să compromită performanța excelentă de curățare.

Aspiratoare cu sac.

Aspiratoarele cu saci asigură curățarea rapidă a întregii case, ele dispunând de un sistem de filtrare igienic.

Aspiratoare cu filtrare prin apă.

Îi ajută pe cei care suferă de alergii să respire adânc. Aspiratorul Karcher cu tehnologia inovatoare de filtrare prin apă curăță pardoselile și aerul în același timp.

Indiferent dacă ai un living mare sau mic sau spațiu de depozitare, ești singur sau ai o familie, vrei un aspirator care vine cu sau fără un sac de filtrare, la Karcher poți găsi aspiratorul dorit.

De ce e util un aspirator Karcher cu filtrare prin apă

Spre deosebire de un aspirator tradițional cu sac, un aspirator Karcher cu filtru de apă folosește puterea naturală a apei. Grație puterii mari de aspirare, apa este rotită la viteză mare în interiorul filtrului. Această coloană de apă rotativă filtrează eficient orice urmă de praf și o trimite în baia de apă. Rezultatul? Aer curat și proaspat, benefic pentru cei ce suferă de alergii. Deoarece aspiratorul este prevăzut cu un filtru de apă, sacii filtru – ce facilitează înmulțirea alergenilor – nu mai sunt necesari și reziduurile sunt pur și simple golite odată cu apa după utilizare. Un alt avantaj pentru cei ce suferă de alergii este că nu se mai formează nori de praf la golirea aspiratorului.

Cea mai pură aspirare.

Un aspirator Karcher cu filtru de apă este și foarte eficient. Tehnologia modernă de filtrare cu apă aspiratorului să aibă putere de aspirare ridicată, cumpărarea de filtre scumpe nemaifiind necesară. Putere de aspirare maximă cu minimum de energie consumată înseamnp bani economisiți.

Avantaje dovedite pentru și mai mult confort:

  • Simplu de curățat
  • Ușor de folosit
  • Filtru HEPA 12
  • Compartiment de stocare accesorii la îndemână, integrat ăn aparat
  • 2 poziții de staționare pentru stocare pe orizontală și pe verticală
  • 4 roți rotative pentru manevrare ușoară
  • tub de aspirare ajustabil telescopic

Podele curate – aer proaspăt.

Sistemul de filtrare multi-fază aspiră chiar și particulele microscopice de 0,3 µm sau chiar mai mici, lăsând aerul evacuat curat în proporție de 99,99%. Filtrul de apă transparent este prevăzut cu funcție de filtrare. Filtrele intermediare de lungă durată pot fi spălate și rolul lor este de a filtra particulele din aerul umed condensat. Filtrul de înaltă performanță HEPA captează polenul, sporii, bacteriile și acarienii.