Lifestyle

3 tipuri de încălțăminte de damă la care nu te-ai fi gândit iarna asta

Sezonul de iarnă este aici, inca nu s-a terminat și este timpul să-ți actualizezi dulapul cu încălțăminte de damă. Pentru a-ți proteja picioarele de vremea rece, nu trebuie să te ții de vechile tale cizme voluminoase. În schimb, poți alege alte câteva opțiuni elegante pentru a arăta mai la modă. Acești pantofi nu sunt doar atractivi, dar oferă și confort și căldură. În plus, te pot proteja de alunecări pe marginea drumului.

Așa că, dacă nu ești sigur de unde să începi cumpărăturile de pantofi de iarnă, aruncă o privire pe lista de mai jos cu pantofi pe care îi poți purta în acest sezon rece. Iată 3 tipuri de pantofi pe care să iei în considerare și iarna, pentru că nu tuturor le place să poarte cizme tradiționale de iarnă grele în lunile reci.

Dacă ești în căutarea unui stil care este mai modern, atunci există și alte opțiuni grozave! De la mocasini, la pantofi sport impermeabili, aceste alternative te pot proteja de zăpadă și ploaie. De asemenea, pot oferi o izolație suficientă pentru picioarele tale la temperaturi mai reci, cu un plus de stil! Alege o incaltaminte dama perfecta de pe emag.ro

#1. Încălțăminte de damă sport, impermeabilă

Adidașii impermeabili sunt excelenți pentru zilele petrecute în aer liber pe vreme rece și ploioasă. Indiferent dacă urci pe un munte sau te plimbi prin oraș, acești pantofi asigură tracțiune și izolație puternică. În acest fel, picioarele tale nu vor deveni reci sau alunecoase! În plus, mărci de top proiectează adidași impermeabili pe care să-i porți tot anul.

Deci, indiferent de anotimp, poți purta pantofii tai preferați pentru a-ți menține picioarele uscate și confortabile. Cea mai bună parte este că acești pantofi sunt antibacterieni. Deci gata cu pantofii urât mirositori!

Pentru a-ți finisa look-urile de iarnă, poți opta pentru piese sportive potrivite, cum ar fi pantaloni cargo cu veste puf în negru sau bleumarin. Poți adăuga, de asemenea, un fes din tricot sau o căciulă pentru căldură și să păstrezi accesoriile la minim.

#2. Încălțăminte de damă de tip mocasini

Mocasinii sunt o modalitate incredibila de a îmbrăca orice ținută în lunile de iarnă. Ei vin în diferite stiluri, inclusiv mocasini cu ciucuri. Prin urmare, poți găsi cu ușurință ceea ce se potrivește cel mai bine stilului tău. Mocasinii sunt, de asemenea, perfecți pentru zilele petrecute la birou sau petrecute cu prietenii și familia. Asta pentru că oferă confort și amortizare pentru confort pe tot parcursul zilei.

Pe lângă aspectul lor șic, mocasinii te protejează de suprafețele umede, făcându-i ideali în zilele ploioase și pe trotuarele acoperite cu zăpadă. În plus, mocasinii versatili pot fi o alegere grozavă de purtat cu majoritatea ținutelor tale de iarnă.

#3. Încălțăminte de damă tip Oxford

Sunt pantofi sofisticați care aduc clasă și stil oricărui look de iarnă. Cu sistemul iconic de șireturi, acest tip de pantofi oferă echilibrul perfect între elementele de design feminin și masculin, făcându-le ideale pentru orice ocazie! Indiferent dacă ieși la un eveniment formal sau îi asortezi cu blugi, aceștia îți vor asigura întotdeauna confort și protecție împotriva vremii de iarnă. Indiferent dacă alegeți finisaje din piele lăcuită sau catifea, pantofii Oxford pot întotdeauna adăuga caracter aspectului tău.

Așadar, scoate în evidență look-urile smart-casual în acest sezon încălțând pantofii Oxford cu șosete groase și blugi largi pentru un ansamblu șic, dar confortabil.

[sursa foto unsplash.com]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *