Auto Moto

Care sunt cele mai practice motociclete din lume din anul 2019

Sezonul moto 2019 este abia la inceput, insa, dupa primele saloane moto de anul acesta, deja renumitii experti moto din tara si din strainatate au reusit sa intocmeasca un top al celor mai practice motociclete din lume.

Cu sau fara cablu kilometraj nou, un sistem de franare imbunatatit, sau un ambreiaj mai bun, alaturi de o putere a motorului mai mare, noile motociclete au atras privirile admiratorilor.

Astazi, in conditiile in care petrecem foarte mult timp in trafic, este inutil, practic, sa mai vorbim despre viteza sau performanta. Asta chiar si in conditiile in care avem un Honda CB500X sau poate mult mai promitatoarea si ambitioasa Moto Guzzi V85TT!

Primavara se deschide cu o noua promovare si anume, noi motociclete usor manevrabile, la costuri reduse. Iar pentru un cablu kilometraj, apelati la specialistii autorizati!

Ce reprezinta motocicletele practice in viziunea expertilor

La nivelul anului 2019, totul se rezuma la motociclete practice. Pentru ca motociclismul nu se rezuma doar la viteza si performanta, mai ales in Romania, unde infrastructura este deficitara, iar transportul public nu este bine pus la punct. In aceste conditii, adeseori apar ambuteiaje, asa ca performanta si viteza nu isi au locul in oras sau pe drumurile din afara localitatilor si asa suprasolicitate.

Dar ce este, in viziunea expertilor, o motocicleta practica a anului 2019? In definitie, o motocicleta practica trebuie sa fie usoara, usor de manevrat si de condus in oras. Nu este important ca aceasta sa coste o avere, Mai degraba, o motocicleta practica este cea care iti ofera ceva spatiu pentru bagaje. In plus, orice motocicleta practica ar trebui sa genereze costuri reduse si sa iti faca viata de zi cu zi mai usoara.

Iata, asadar, care sunt cele mai practice motociclete ale anului 2019:

  1. Yamaha MP07 sau Yamaha MP09

Are un motor destul de capabil, foarte distractiv, de 700 cc, care te ajuta se te strecori

foarte bine printre masinile din oras. Spre deosebire de Yamaha MP7, Yamaha MP9 se remarca printr-un motor mai puternic. Totodata, este un model mai agresiv si mai greu de manevrat. Practic, Yamaha MP9 nu este chiar unul dintre modele cele mai manevrabile, insa se remarca ca fiind un model care te ajuta sa te si distrezi. Insa, mare atentie la viteza, ca altfel risti sa iti pierzi permisul in trafic!

  1. Kawasaki 2650

Kawasaki 2650 este considerat de catre specialisti un model mai greu, insa se remarca

printr-un motor nou, care are mai multe de demonstrate, care este pe gustul riderilor profesionisti si care nu a fost transformat de catre inginerii niponi din anul 2017.


TOP = Cele mai puternice motociclete de aventura! =

  1. BMW 310

Este un model monocilindru, fabricat in India, de 300 cc, la care probabil nu te-ai fi gan-

dit nicidecum acum 10 ani! Este unul dintre acele modele clasice care a inregistrat, de-a lungul timpului, o evolutie spectaculoasa, chiar incredibila, pentru aceasta gama de motociclete.

  1. BMW Baby G 310GS

Este o creatie inedita a tehnicienilor si inginerilor BMW, care contine un motor de 313.

Nu este un motor cu care sa faci cariera sau performanta, insa este un model care iti permite sa te strecori usor prin oras. In plus, motocicleta contine si un ABS decuplabil si pretinde un centru de greutate mai jos si ofera greutatea rotii din fata, ceea ce o fata mai responsabila. De asemenea, contine si un sistem de panou control tip LCD si un far LED. Cu alte cuvinte, este o motocicleta buna pentru inceput de cariera in domeniul motociclismului, mai ales daca iti propui sa parcurgi, rapid, drumurile de zi cu zi.

 

Unimotors Romania

Uniform SRL – unimotors.ro

Tel: 0752035535

Facebook –  https://www.facebook.com/unimotors.ro

Auto-moto, stiri si noutati