aspirator portabil emag.ro
Casa si gradina

De ce aveți nevoie de un aspirator portabil

ASPIRATOARELE sunt un tip de produs care joacă un rol semnificativ în menținerea casei și a biroului curate, fără urmă de praf și murdărie. Vă permite să eliminați convenabil murdăria și chiar și cele mai fine particule de praf de pe suprafața camerei dvs. și vă permite să rămâneți sănătos, într-un mediu fără praf. Deși există diferite tipuri de aspiratoare pe piață, oamenii preferă, în general, modelele portabile. Un astfel de tip de aspiratoare la îndemână sunt de dimensiuni mici, compacte, portabile și ușoare și pot fi utilizate pentru a menține casa curată și fără praf.

 

Deci, scăpați de modul tradițional de curățenie și aduceți acasă un aspirator portabil.

Cu toate acestea, înainte de a lua decizia finală, verificați prețul, caracteristicile și mărcile de aspiratoare disponibile pe piață.

 aspirator portabil emag.ro

Un aspirator manual bun este proiectat cu tehnologia ciclonică de ultimă generație și cu filtru HEPA. Tehnologia ciclonică elimină cu ușurință praful și murdăria de pe suprafață și păstrează mediul înconjurător curat. Aspiratorul creează un vortex care se rotește rapid și aspiră praful cu viteză mare. Mizeria colectată este apoi depozitată separat într-un vas cilindric detașabil sau coș de păstrare, astfel păstrând mediul liber de praf și murdărie.

 

Acesta are, de obicei, un filtru HEPA de înaltă eficiență, care captează perfect praful prezent în aer și oferă un mediu fără praf. Filtrul HEPA adăugat în aspirator reduce rata de poluare a aerului din interior prin scăderea evacuării prafului odată prins. De asemenea, este compact și la îndemână, ceea ce îl face ușor de utilizat și transportat dintr-un loc în altul.

 

Unele dintre caracteristicile inteligente ale acestui tip de aspirator sunt:

  • Funcționare cu zgomot redus de ≤ 86dB (A)
  • Sursa de alimentare necesară este monofazată 220 V, c.a. 50 Hz
  • Puterea maximă necesară pentru a rula este de 850 de wați
  • La îndemână și portabil de transportat

 

Aspiratoarele manuale pot fi de mare ajutor în curățarea mai multor lucruri. Iată câteva dintre modalitățile surprinzătoare prin care puteți utiliza aspiratoare manuale:

Captează excesul de păr de animale de companie

Aspiratoarele voluminoase sunt ideale pentru curățarea podelelor din lemn de esență tare. Cu toate acestea, este dificil să curățați excesul de păr al animalelor de companie folosind aspiratoare voluminoase. Aspiratoarele manuale pot fi de mare ajutor. Aparatul la îndemână poate ajunge cu ușurință la colțuri dificile și greu accesibile, reducând astfel șansele de astm și alergie. Cu toate acestea, specialistii recomanda aspiratoarele clasice tip KARCHER sau chiar unul cu filtrare prin apa.

Împrospătează tapițeria, pernele și covoarele

Metodele tradiționale de curățare a tapițeriei nu îndepărtează alergenii și acarienii. Un aspirator portabil poate curăța cu ușurință alergenii, părul animalelor de companie și acarienii de praf de perne, covoare și tapițerie. Aspirarea face ca patul, canapeaua și tapițeria să strălucească și, de asemenea, îndepărtează mirosurile neplăcute.

Vă ajută să vă curățați mașina

Aspiratoarele la îndemână sunt ideale și pentru curățarea mașinilor. Scaunele auto au o mulțime de bacterii, acarieni de praf și viruși care pot duce la o serie de probleme de sănătate, motiv pentru care aspirarea cabinei auto este o necesitate. Un aspirator manual facilitează curățarea ușoară a scaunelor și a covoarelor din mașină.

Reduceți alergenii de interior

Pervazurile, ecranele exterioare și geamurile ferestrelor acumulează o mulțime de alergeni. Aspirarea regulată ajută la eliminarea alergenilor din aceste locuri greu accesibile. Un aspirator portabil vă ajută să ajungeți în locurile greu accesibile și să îndepărtați alergenii.