Diverse

Pisoi, Bufniță și Șopi, trei dintre cele mai interesante jucării pentru copilul tău

PJ Masks, Eroi în Pijama, este un desen animat co-producție britanico-franceză, produsă de Entertainment One, Frog Box și TeamTO. Acestea se bazează pe seria de cărți „Les Pyjamasques”, scrise de francezul Roumuald Racioppo.

 

Aceste desene au debutat pe Disney Channel în 18 septembrie 2015. Eroii acestei serii de desene animate sunt trei băieți de șase ani, Connor, Amaya și Greg, care duc vieți relativ normale pe timpul zilei, unde sunt vecini, colegi de clasă și prieteni. Peste noapte, însă, se transformă în „Pisoi”, „Bufnița” și „Șopi” și luptă împotriva crimei ca PJ Masks, „Eroi în pijama”, o echipă de super-eroi. În mare, este vorba de lupta celor trei cu răufăcători, despre rezolvarea de mistere și de învățarea de lecții valoroase despre viață.

 

„Pisoi” are puteri feline, precum super viteza, super săritura și auz de felină. „Bufnița” este o fetiță care folosește un costum de bufniță și are puterile acestei păsări misterioase, precum aripi și viziune de bufniță. În fine, „Șopi” este un cameleon, cu puteri precum super forța, super camuflajul și invizibilitate.

 

Seria de desene animate a avut atât de mult succes, încât era o chestiune de timp până când cele trei personaje, Pisoi, Bufnița și Șopi urmau să se transforme în jucării – jucaria bufnita o gasiti si la eMAG, la preturi chiar foarte bune!

Datorită cererii fără precedent din partea celor mici, compania de jucării Just Play a lansat o serie de jucării și articole de îmbrăcăminte, inclusiv figurine de acțiune, seturi de jocuri, vehicule și jucării de pluș, pe lângă îmbrăcăminte. Acestea s-au răspândit rapid la nivel mondial și au prins la copiii din toată lumea. Cum desenele animate cu cei trei super eroi în pijamale au prins și în România, era de la sine înțeles că jucăriile cu Pisoi, Bufniță și Șopi vor prinde și la noi.

 

De la jucării de pluș reprezentări ale celor trei super eroi în pijama, la amulete din plastic cu luminițe, de la măști la „centre de comandă” Eroi în pijama, jucăriile PJ Masks au cucerit copiii din lumea întreagă.

 

Dar jucariile nu se opresc doar la cei trei super eroi in pijama. Există figurine și figuri de pluș sau plastic și cu răufăcătorii din seria Eroi în pijama. Alături de Șopi, Bufniță și Pisoi, îi avem pe Romeo, omul de știință malefic, care are un robot pe post de asistent și se deplasează cu ajutorul laboratorului său mobil și e mereu pus pe a face rău, sau pe Ninja nocturn, care îi are pe Ninjalini de partea sa.