Fără categorie

Samsung QLED – televizoare spectaculoase!

Linia de televizoare Samsung QLED este cea mai inovatoare și avansată gamă de televizoare Samsung, având un sunet captivant, detalii nesfârșite, design minimalist și tehnologie de neegalat.

QLED (LED-uri cu puncte cuantice) oferă un aspect vizual și auditiv de neegalat pentru a te îmbarca într-o aventură din confortul sufrageriei tale. Disponibil în 4K sau 8K și de la 43 inci până la 98 inci, seria Samsung QLED a fost proiectată astfel încât să se potrivească oricărui spațiu și buget.

TV Samsung Qled emag.ro

 

Televizoarele Samsung QLED au imagini luminoase, vii, cu o expresie incredibilă a culorilor, datorită tehnologiei Quantum Dot, care este unică datorită performanțelor sale susținute.

Culoarea strălucitoare și vibrantă a televizorului Samsung QLED este alimentată de particule cuantice cu dimensiuni nanometrice care creează un volum de culoare 100%. Cu un volum de culoare 100%, fiecare expresie de culoare devine vizibilă în tot ceea ce urmărești, chiar și în cele mai strălucitoare scene.

Quantum HDR face ca detaliile ascunse din zonele luminoase sau întunecate să fie vizibile la orice luminozitate în conținut High Dynamic Range (HDR).

Direct Full Array oferă un contrast mai precis și mai corect prin iluminarea zonelor individuale ale ecranului, oferindu-ți negru mai adânc, margini mai clare și contrast de culoare optim în fiecare scenă.

Procesorul Quantum asigură performanțe complete, optimizând inteligent imaginea, sunetul și multe altele pentru a-ți oferi o experiență de vizionare cu adevărat uluitoare.

Vei simți puterea fiecărui cadru cu 33 de milioane de pixeli și o rezoluție de patru ori mai mare decât cea 4K!

Totodată, televizoarele Samsung QLED detectează automat luminozitatea ambientală și reglează setările televizorului pentru a menține luminozitatea și contrastul optime, indiferent de modul în care lumina se schimbă în jurul tău. Așază-te, relaxează-te și lasă televizorul Samsung QLED să-și facă treaba.

Algoritmii machine-learning vor ajuta la analizarea fiecărei scene a conținutului – de la date de culoare și textură la detalii de iluminare și contrast. Chiar dacă calitatea sursei conținutului pe care îl urmărești este de o rezoluție mai mică, upscaling-ul Artificial Inteligence optimizează imaginea la rezoluția completă a televizoarelor QLED.

Așadar, Quantum Processor 8K se va asigura că vizionezi întotdeauna conținut 8K, indiferent de calitatea sursei conținutului original.

Te vei bucura de o experiență de sunet cinematografică realistă care urmărește mișcarea la fiecare scenă pentru un sunet spațial precis.

Vei avea parte de imagine maximă și distragere minimă cu Infinity Screen. Experiența de vizionare va fi una extraordinară, cu un cadru TB aproape invizibil. Marginile negre sunt reduse la minimum, iar cadrul ultra-subțire elimină orice distragere, astfel încât să poți obține o experiență de vizionare mai captivantă.

Ultra Viewing Angle îți va permite să te bucuri de televizorul tău Samsung QLED în culori strălucitoare și detalii clare de pe orice scaun din cameră.

Nimeni nu dorește lag și întârzieri ale imaginii, mai precis întârzierea dintre momentul în care este dată o comandă și când poate fi observată pe ecran. Televizoarele Samsung QLED sunt echipate cu FreeSync (VRR), ceea ce reduce timpul de întârziere pentru un joc neted. Bucură-te de joc fără grafică întreruptă sau mișcări sacadate.