Casa si gradina

Avantajul apartamentelor luate direct de la dezvoltator

Iti doresti sa achizitionezi un apartament insa nu stii exact care este oportunitatea cea mai buna pentru tine, ca sa il cumperi la un pret corect, iar locuinta sa fie pe masura dorintelor tale? O zona ideala o reprezinta cartierul Berceni, insa la fel de bine este si in nordul capitalei.

O solutie la indemana sunt apartamentele direct de la dezvoltator. Unul dintre cel mai mare avantaj pe care il poti avea este faptul ca poti sa cumperi locuinta in rate, banii virandu-se in contul dezvoltatorului. Asadar, daca nu ai toti banii pentru a-ti cumpara casa mult visata, exista varianta ratelor lunare. Cel mai bine este ca un astfel de credit sa fie facut in moneda nationala, adica in lei, este varianta cea mai sigura.

Atentie insa: cu cat ROBOR va creste, cu atat rata dvs la casa va creste, chiar daca la inceput vi se va parea o suma acceptabila, odata cu trecerea timpului si cresterea indicelui ROBOR si rata va fi direct proportionala. Sa ne asteptam oare ca acest indice sa scada? Specialistii trag semnale de alarma!

Intre dezvoltator si client se  semneaza un contract, in urma caruia clientul se obliga sa achite o rata lunara, perioada pe care doreste sa se desfasoare creditul fiind stabilita de comun acord cu dezvoltatorul. De asemenea, clientul trebuie sa achite un avans, pentru a putea sa achizitioneze locuinta. Dezvoltatorii imobiliari sunt mult mai flexibili in ceea ce priveste acordarea de credite pentru achizitia de imobile, indiferent daca este vorba despre un apartament cu doua, trei sau patru camere, o casa ori o garsoniera, spre deosebire de banci.

Apartamentele in complexe rezidentiale

Apartamentele luate direct de la dezvoltator in Berceni sau in alta zona a Bucurestiului sunt situate in compexe rezidentiale, care au parte de tot felul de facilitati, de la locuri de parcare, pana la gradinite pentru copii, crese si sali de sport. Aartamentele situate in zona de sud a Capitalei reprezinta un avantaj pentru cei care aleg sa se mute aici din mai multe puncte de vedere. In primul rand, preturile zonei sunt mai mici decat in alte parti ale Bucurestiului, ceea ce inseamna ca poti gasi o locuinta cu o suprafata mare, care sa arate excelent, la un pret foarte bun. De asemenea, un alt avantaj este dat de faptul ca zona este mai aerisita decat nordul si centrul Capitalei, pentru ca aici nu sunt zone de birouri foarte multe. Asta inseamna si un trafic mai lejer!