Casa si gradina

Cum alegem electrocasnicele potrivite

Astăzi vom vorbi despre prietenul mare și tăcut, care este alături de noi tot anul și fără de care viața nu ar mai fi la fel!

Nu cred că v-ați dat seama, însă vom vorbi despre frigidere!

Dacă ești în căutarea unui frigider și nu ai idee ce funcții să urmărești sau care companie este cea mai bună pe acest segment, în acest articol vom discuta puțin despre ce ar trebui să conțină un frigider ca să fie de un real ajutor. Cu toate că există o diversitate destul de însemnată pe acest segment, astăzi ne vom concentra pe compania Arctic, care este o companie românească și oferă o multitudine de produse cu tehnologii variate la prețuri accesibile și în oferta lor vei regăsi unele din cele mai bune produse de pe piața .

După cum spuneam, astăzi ne vom concentra atenția pe frigidere Arctic și ce ar trebui să urmărești în achiziția unui noi frigider.

Frigiderele side-side-side: ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un astfel de frigider

Vom începe cu sistemul de răcire Full No Frost.

Acest sistem are rolul de a păstra umiditatea din frigider la un nivel potrivit prin intermediul curenților de aer. Prin intermediul acestui sistem te poți bucura de alimente mai mult timp și nu mai trebuie să îți faci griji pentru dezghețarea periodică.

O tehnologie foarte importantă pe care o regăsim la majoritatea modelelor de frigidere Arctic de pe Emag este tehnologia Air Flow Dual Tech. Principiul acestei tehnologii implică păstrarea calității și a prospețimii alimentelor mai mult timp prin intermediul curenților de aer. Pe scurt, pentru împiedica amestecul de mirosuri între alimente și deshidratarea produselor proaspete, frigiderele arctic cu aceasta funcție distribuie uniform temperatura și umiditatea și ajuta la păstrarea pentru mai mult timp a produselor.

O altă funcție importantă este Blue Tech. Aceasta funcție este necesară fructelor și legumelor și ajută la conservarea acestora cu aproximativ 30% mai mult decât frigiderele fără această funcție. Tehnologia Blue Tech menține permanent lumina albastră care ajută la procesul de fotosinteză a legumelor și fructelor.

O tehnologie foarte apreciată este controlul temperaturii. Aceasta oferă posibilitatea de a alege selectiv temperatura în interiorul frigiderului. De exemplu, poți alege ca temperatura unui sertar să fie mai mică sau mai mare decât în restul frigiderului. Cu ajutorul acestei funcții poți păstra pentru mai mult timp proaspete legumele, carnea sau peștele.

Foarte apreciată, mai ales când ai musafiri, este funcția de răcire rapidă. Frigiderele Arctic cu aceasta funcție au un compartiment special de răcire rapidă. Poate răci cu ușurința în aproximativ 15 minute o sticlă de 1,5 litri.

O tehnologie din ce în ce mai apreciată este dispozitivul de apa integrat în cadrul frigiderului. Acest dispozitiv depozitează și filtrează apa de la robinet și este pregătit sa îți ofere un pahar de apă rece în zilele de vară. Această  funcție este de un real ajutor deoarece nu va mai trebui să cumperi apa de la magazin, deci vei face și o mică economie.

Indiferent dacă în prezent te afli în căutarea unui nou frigider sau ești doar la partea de informare și căutare a modelului potrivit pentru tine, recomandăm cu încredere să ai în vedere și modelele de frigidere Arctic.