Diverse

Cadourile haioase – remediul de zi cu zi contra tristetii

Remediile contra tristetii, a grijilor de fiecare zi sau a plictiselii sunt in noile cadouri haioase, de care ai fi foarte incantat sa le incluzi pe lista ta de variante provocatoare pentru zilele aniversare sau pentru zilele speciale ce stau sa vina in preajma incheierii acestui an.

Cadouri haioase pentru cei cu simtul umorului dezvoltat

Stim ca in aceasta perioada din an sunt destule zile aniversare si, in plus, vor urma si mai multe zile de nume, dar si sarbatorile de iarna, asa ca este momentul prielnic sa iti faci, in casa, un stoc de cadouri amuzante pe care sa le oferi destinatarului potrivit: colegi, sefi, parteneri sau prieteni.

Cei cu simtul umorului dezvoltat ar fi extrem de incantati sa primeasca de la tine un set de daruri care mai de care mai deosebite si pline de rafinament, asa ca, este de luat in calcul sa arunci un ochi si peste astfel de obiecte care ar putea fi tinta ta si cadoul potrivit la ocazii speciale.

Fie ca prietena sau colega este o persoana religioasa, caz in care ar bucura-o foarte mult sa primeasca  un suport de farfurie ce are imprimata picture reprezentand Cina cea de Taina, care aduce cu sine aminte de marele eveninent biblic, sau ca ai o persoana draga inteligenta, pasionata de puzzle, cadourile amuzante sunt mereu solutia de zi cu zi ca sa scapi de grija si incurcaturile in alegerea darurilor potrivite si care sa le placa celor ce le sunt oferite.

Nu ar strica nici daca i-ai alege iubite tale un set de cani personalizate, ideale pentru a servi  dimineata o cafea calda si seara un ceai fierbinte.

Prin urmare, cum crezi ca s-ar simti daca i-ai oferi in dar un set de cani Ho and Pimp pentru niste dimineti de neuitat? Ei bine, raspunsul este cu siguranta ca pe chipul ei se va citi doar zambete de fericire si incantare pentru ca va avea posibilitatea de a se simti ca cea mai respectata si rasfatata femeie din lume.

Un set de cani pentru dimineti de vis

Canile Ho and Pimp sunt unul dintre noile cadouri haioase care tin capul de afis in aceasta perioada. Cea cu imprimeun Ho este pentru doamna si este de culoare roz, iar cea cu imprimeul Pimp este de culoare neagra si este pentru domn.

Impachetate in cutii special si confectionate dintr-o ceramic apartea, acestea vor fi cu siguranta indragite de cei doi parteneri pusi mereu pe glume si carora le place un strop de ras la primele ore ale diminetii. Cu ajutorul lor, se va simti caldura unei cafele sau a unui ceai fierbinte.

Pentru persoanele inteligente: un puzzle este cel mai nimerit

Daca destinatarul cadoului tau haios este o persoana orientata spre rezolvarea unor situatii problema, este foarte indemanatica si rabdatoare, este clar ca este cel mai potrivit sa ii oferi un joc puzzle metalic Mind Twister.

La o intalnire cu prietenii, la o discutie cu colegii de serviciu sau intr-o seara  minunata alaturi de partenera sau partenerul tau, celebrul joc iti va descreti fruntea si te va face sa uiti de problemele zilnice cu care te confrunti. Este un dar perfect pentru persoane descurcarete, istete si care sunt mereu in cautarea de noi provocari. Jocul este plin de farmec si mister, de aceea, nu trebuie sa uiti  sa il incluzi pe lista ta de cumparaturi.