IT si tehnologii

Ce informatii ar trebui sa ai in vedere inainte sa achizitionezi un S23 ultra

Pasionat de tehnologie sau nu, este imposibil să nu remarci toate specificațiile telefoanelor care apar în ultima perioadă. De la o baterie care promite să reziste o zi întreagă, la un display pe care poți urmări filmul sau serialul preferat. Toate atributele ar putea să te convingă ușor să faci o nouă achiziție, însă iată câteva informații utile pe care ar trebui să le ai în vedere dacă vrei să cumperi un Samsung S23.

Design și display

Din punct de vedere al designului, dacă ai urmărit brandul și cunoști modelul precedent, vei observa că S23 Ultra nu aduce schimbări semnificative. Cu linii drepte, o carcasă din aluminiu, el rămâne un smartphone elegant, ușor de recunoscut. Acesta vine însoțit totodată de un stylus S Pen, util dacă obișnuiești să lucrezi sau să te joci și pe telefon.

Diferențe există în ceea ce privește materialele din care sunt realizate componentele. Pentru S23 Ultra a fost folosită sticlă reciclată în proporție de 22%, iar vopseaua pentru modelele disponibile (Green, Phantom Black, Lavender și Cream) este 100% naturală.

Camera

Un smartphone înlocuiește, în prezent, o cameră foto în cazul în care nu îți dorești imagini supradimensionate, ci doar amintiri din vacanțe ori momente importante. Pentru a le surprinde cât mai clar, S23 Ultra vine cu o cameră de calitate profesională, de 200 MP. Este important de menționat că acești megapixeli reprezintă, de fapt, pixel binning (pe scurt, pixelii sunt grupați în așa fel încât să formeze pixeli mai mari).

Un alt plus îl reprezintă senzorul inteligent al pixelilor, care se adaptează la lumina slabă, folosind Nightography, rezultatul fiind imagini de o calitate bună, indiferent de condițiile de fotografiere. Totodată, smartphone-ul poate filma până la calitate 8K și până la 30 de cadre pe secundă. Smartphone-ul devine cu ușurință o extensie a ta prin toate funcțiile, iar posibilitatea de a imortaliza lucrurile care te interesează este cu siguranță un plus, indiferent de smartphone-ul folosit.

Baterie

S23 Ultra este echipat cu o baterie de 5000mAh și, datorită sistemului integrat, economisește energie în momentele potrivite. Astfel, o singură încărcare promite o zi și jumătate de utilizare. Autonomia puternică se datorează și tehnologiei 120 Hz a display-ului, care oferă o optimizare inteligentă a ratei de împrospătare. În felul acesta, este fluidizată acțiunea și se poate economisi și bateria.

Diferențe față de alte modele

Lumea gadget-urilor și a smartphone-urilor se află într-o constantă evoluție, așadar apariția mai multor modele de dispozitive în același timp a devenit o practică obișnuită.

Modelul S23 Ultra vine cu diferențe semnificative atât față de modelul anterior, cât și de alte variante lansate de brand, precum Samsung Fold 5 sau S23 Plus. El are o cameră foto mai puternică, cu zoom de optic de 3x și 10x, zoom digital de până la 100x, față de cele două modele care ajung la un zoom optic de până la 30x. Descoperiti Samsung Fold5 pe emag la preturi accesibile.

În plus, bateria are o autonomie mai mare, iar stylus-ul este un ajutor important pentru notițe sau diferite jocuri.

S23 Ultra vine cu proprietăți spectaculoase cu siguranță, însă achiziția unui smartphone trebuie făcută după o analiză temeinică. Este bine să îți evaluezi bugetul și apoi să pui în balanță toate caracteristicile produsului. Pentru o persoană pasionată de gaming sau cu nevoia de a lucra și pe telefon, smartphone-ul poate fi o alegere bună, care va oferi o experiență plăcută. Ține cont de toate aceste detalii și achiziționează un dispozitiv care ți se potrivește din toate punctele de vedere.