IT si tehnologii

Intercontinental și Bose: primul hotel de 5* din țară primește sunet de 5*

Atunci când una din clădirile emblemă ale Bucureștiului are nevoie de o sonorizare pe măsură, se cere pasiune, pricepere în proiectarea soluției și calitate în execuția lucrării, toate sub un nume care garantează mulțumirea beneficiarului și a oaspeților acestuia – Bose în România, prin partenerul autorizat, Schinkel Conferințe Soluții.

Spațiile generoase, cu tavan înalt, zgomotul de fond din interior sau provenit de la una din cele mai aglomerate artere ale capitalei, suprafața vitrată mare, precum și cerința de intervenție minimă în designul elegant al încăperilor au reprezentat factorii principali, în jurul cărora s-au ales soluțiile de sonorizare.

 

Pentru că experiența oaspeților începe chiar de la intrare, în lobby-ul Hotelului Intercontinental muzica de ambianță acoperă acum uniform toată suprafața, prin alegerea de boxe încastrabile, care se contopesc perfect în peisaj.

La Braseria Corso, cu un spațiu generos și aglomerat pe măsură, acoperirea zgomotului de fond este deosebit de importantă. Soluția ideală? Un număr cât mai mic de unități care să asigure o suprafață cât mai mare. Da, se poate! Prin alegerea boxelor încastrabile EdgeMax – soluție exclusivă Bose – , montate discret la îmbinările perete-plafon, s-a obținut acoperire acustică uniformă și sunet de înaltă calitate. La Terasa Corso, amplasată către una din cele mai aglomerate artere ale Bucureștiului, boxele aparente de exterior Bose Freespace DS100SE contribuie la atmosfera de relaxare, ținând piept aglomerației și agitației specifice marilor orașe.

La elegantul Restaurant Modigliani, cu tavan înalt și suprafață vitrată mare, sunetul completează și susține atmosfera maiestuoasă. Prin soluția inovatoare Bose EdgeMax, ce elimină necesitatea de montare a boxelor pe centrul plafonului, se asigură o acoperire uniformă, pe întreaga suprafață – totul discret, fără intervenții în design-ul încăperii.

Eleganță, stil și discreție. Ambianța este un criteriu important în clasificarea hotelurilor, iar sunetul este cea mai importantă componentă a ambianței. Sunet impecabil pentru o atmosferă și o experiență de 5 stele.

 

Bose în Romania prin All Audio


021 231 77 35


office@allaudio.ro


www.all-audio.ro