IT si tehnologii

Huawei P9 Lite 2017, un telefon care ține pasul, la un preț mai mult decât decent

 

Ca în fiecare an, Mobile World Congress de la sfârșitul lunii februarie, de la Barcelona, a adus noi lansări spectaculoase ale celor mai noi telefoane mobile. Aceasta ar fi prima veste bună. A doua veste bună, însă, este că modelele mai vechi ale principalilor producători de smartphone-uri s-au ieftinit, astfel că cei care nu-și permit sau nu consideră că merită să cheltuiască sume mari de bani pe cele mai noi apariții își vor cumpăra mult mai ușor modele performante ceva mai vechi.

 

Huawei P9 Lite preț, oferte speciale eMag!

 

Un exemplu este Huawei P9 Lite. Ambele ediții, Huawei P9 Lite 2016 și Huawei P9 Lite 2017, devin ceva mai accesibile, asta deși erau deja la prețuri foarte bune și înainte de Mobile World Congress. Merită investiția?

 

Așa cum spuneam, sunt foarte mulți oameni – printre care mă număr și eu – care nu consideră că merită să plătească mai mult pentru un telefon doar pentru că este nou-lansat, în condițiile în care într-un an acesta devine oricum mai accesibil, datorită lansării unui model mai nou.

 

Huawei P9 Lite preț

 

Un telefon Huawei P9 Lite din 2017 este mai mult decât performant și în 2018. Cei 3 GB de memorie RAM, bateria de 3000 mAh și camerele de 12 MP și 8 MP pentru un utilizator mediu, cum sunt eu, sunt argumente mai mult decât suficiente.

 

Huawei P9 Lite preț

 

Sincer, eu oricum îmi schimb telefonul cam la un an, în același ritm în care se lansează noi modele. Singura diferență este că-mi cumpăr mereu modelul precedent, care tocmai s-a ieftinit. În termeni financiari, chiar dacă sunt mereu ”cu un an în urmă”, este cea mai bună soluție pentru mine. Încă mai pot încasa sume decente pe telefonul vechi, care are maximum doi ani în momentul vânzării, iar prețul noului meu telefon nu mă bagă în faliment.