IT si tehnologii

Cel mai bun si cel mai stabil Iphone din lume

iPhone 6 Plus este poate cel mai stabil telefon lansat de Apple – este un device pe care mi l-as cumpara oricand, fara sa stau prea mult pe ganduri. Are nenumarate plusuri si nu cred ca i-am gasit vreun minus pana acum, de aceea il recomand cu cea mai mare placere!

Noul Iphone 6 Plus este un smartphone care s-a vandut foarte bine in tari din toata lumea, din Japonia si China, pana in Romania si Mare Britanie. Mandria Apple, iPhone 6 Plus poate fi gasit in varianta gri, alb si negru

iPhone 6 Plus are un ecran Retina HD

Noul telefon iPhone 6 Plus este  mult mai subtire decat telefoanele scoase pe piata de Apple pana acum. Este un smartphone puternic, care incanta prin design si prin specificatiile tehnice, este un telefon puternic. Un punct forte al acestui telefon este noul ecran Retina HD. De asemenea, iPhone 6 Plus are camera foto performanta.

Aceasta, care poarta numele de iSight este mult imbunatatita, fata de variantele anterioare. Mai exact, camera are un senzor nou cu pixeli de focalizare, dar si noi   caracteristici video. Asadar, este o camera foto care promite si face poze exceptionale, dar si filmari, iar apoi poti sa postezi linistit filmuletele pe internet.

iPhone 6 Plus, siguranta sporita

O alta veste buna pentru cei care vor un astfel de telefon este aceea ca iti ofera un grad mai sporit de siguranta si intimidate. Dispune de tehnologia Touch ID, care ii permite utilizatorului sa  acceseze telefonu cu o parla unica, si anume amprenta sa. Astfel, nimeni nu poate patrunde in telfonul tau, ceea ce este un lucru excelent.

Cum se conecteaza la Internet

Noul iPhone 6 Plus dar si colegul sau de generatie iPhone 6, care este ceva mai mic dpdv al dimensiunilor, este un smartphone care se conecteaza la internet cu usurinta in orice spatiu unde exista WiFi, dar si  daca ai activat 3G sau 4G.

 

Odata ce te-ai conectat la internet, poti sa descarci o sumedenie de aplicatii din Apple Store, astfel incat sa ai cu ce sa iti umpli timpul, fie in drum spre serviciu, fie acasa, cand ai cateva momente de relaxare. Asadar, ai nenumarate motive sa cumperi un astfel de telefon!