Auto Moto

Cele mai neasteptate cadouri pe care Mos Craciun le-ar putea aduce amatorilor de ATV-uri

Mai putin de 2 saptamani ne despart pana minunata sarbatoare a Nasterii Mantuitorului Iisus Hristos, zi in care, atat cei mici, cat si cei mari, au ocazia sa descopere cadourile aduse de catre Mos Craciun.

Si, deoarece Mos Craciun este in fiecare an darnic si extrem de generos, in special cu oamenii cuminti si seriosi, fanii ATV-urilor asteapta sa vada ce cadouri trasnite mai primesc de Craciun!


O casca, un echipament profi pentru un vehicul de teren offroad sau poate un set de anvelope ATV nou-noute? Suna ciudat, nu-i asa? Sau poate o suma de bani s-ar putea dovedi mult mai eficienta in astfel de situatii.

Trecand peste aceste amanunte aparent plictisitoare, Mos Craciun va veni, cu siguranta, cu ceva care sa incante sufletele micilor amatori ai mediului inconjurator si al sporturilor cu motor.

 

Asadar, nu ai vrea sa arunci un ochi asupra asa-ziselor „cadourilor funny”care ti-ar putea schimba, complet, imaginea lui Mos Craciun? Daca esti catusi de putin curios, te invitam sa aloci macar 2 minute celor ce urmeaza!

Ideile de cadouri de Craciun sunt binevenite, indiferent pasiunea fiecarei persoane!


  1. O casca moto nou-nouta!

Casca moto este un accesoriu indispensabil, chiar daca conduci un ATV, un vehicul care nu atinge viteze impresionante. Casca este o componenta care asigura protejarea capului impotriva eventualelor traumatisme cranio-cerebrale.

 

Casca poate salva vieti, indiferent ca alegi sa rulezi cu o viteza ametitoare sau sa mergi pe zapada sau gheata!


  1. Un set de anvelope ATV!

Vehicul offroad intrebuintat si pe durata sezonului hibernal, ATV-ul trebuie sa fie intitdeauna cu un set de anvelope ATV noi, care sa asigure un nivel optim de aderenta, o buna tractiune, evitandu-se, astfel, derapajele necrontrolate.

Anvelopele de ATV te scapa de o grija in plus, iar tu poti sa acorzi mai mult timp exploatarii minunatiilor si frumusetilor mediului inconjurator.

Un set nou de anvelope ATV impacteaza, direct, asupra performantei ATV-ului mai mult ca orice alt upgrade. Schimbarea anvelopelor este primul lucru ce trebuie luat in calcul atunci cand intentionezi sa transformi un utilitar ATV intr-un long-distance cruiser, technical rock climber, sau un quad sportiv intr-un vehicul motocross. 

 

Proprietarii de ATV-uri au o mulțime de optiuni cand vine vorba de a alege anvelopa potrivita pentru vehiculul lor. Anvelopele ATV nu numai ca sunt upgradate cel mai des dintre toate piesele – versiuni noi aparand aproape in fiecare an , dar si sunt si primul lucru care este schimbat cu un produs aftermarket.

 

Schimbarea actuala a anvelopelor ATV nu este un lucru prea complicat, dar alegerea anvelopei potrivite poate sa dea dureri de cap riderilor.

Asadar, draga Mos Craciun, poti sa iei o parte din durerile de cap riderilor, oferindu-le acest cadou aparent costisitor, dar, in fond, extrem de util pentru acestia? Iata ca, draga mosule, ca ti-am usurat misunea extrem de mult, iar tu poti lua, chiar acum, decizia cea mai potrivita!


  1. Un set de manusi!

Cum ai putea, draga rider, sa conduci eficient, un ATV, pe timp de iarna, daca nu esti echipat intr-un costum corespunzator, sau daca nu porti un set de manusi impermeabile, care sa te apare de intemperiile anotimpului hibernal?

Pentru Mos Craciun, este usor sa apeleze la furnizorii autorizati, sau chiar la cele mai indraznete si noi solutii pentru a-ti aduce acest cadou inedit, desigur, daca  stii ca ti se potriveste!

 

In concluzie, fiecare rider ATV vine cu propriul sau stil, obiceiuri si preferinte. Insa, alegerea potrivita a unui set de noi anvelope ATV trebuie sa tina cont, inainte de toate, de performanta acestora, dar si de durata de viata si gradul de adeverenta pe care il confera.

Unele anvelope ATV au capacitatea de a dezvolta o aderenta ridicata, altele au o manevrabilitate uluitoare, unele se remarca printr-un randament kilometri ridicat sau printr-un consum scazut de carburanti.

Alte anvelope aduc plus valoare pe teren accidentat, altele se comporta impecabil, chiar si in cele mai dificile conditii de iarna.

Asa ca, draga Mos Craciun, acum stii ce trebuie sa aduci drept cadou unui fan inrait al ATV-ului? Cu siguranta, raspunsul se afla scris in randurile de mai sus, iar solutia salvatoare, in caz de lipsa de idei, iti este la indemana!

 

FUN STORY:

Did We Find The Most Capable ATV Ever?