Auto Moto

Yamaha R6: o motocicleta din noul val!

Yamaha R6 este o motocicleta care acopera toate nevoile curente ale unui motociclist cu experienta. Ea te ajuta, atat cand te deplasezi prin oras, cat si atunci cand mergi la drumuri lungi sau pe drumuri de munte.  Yamaha R6 este una din multiplele modele de motociclete ale scuderiei nipone care se caracterizeaza prin fiabilitate, aderenta si stabilitate in timpul deplasarii.

O motocicleta cu care te mandresti!

Dedicat exclusiv circuitului de curse, modelul R6 Yamaha RACE se mandreste cu puterea instantanee, manevrarea precisa si virajele ascutite, pentru o experienta cu adevarat palpitanta! Este propulsat de un motor ușor DOHC de 599 cmc in 4 cilindri, racit cu lichid si dispune de un cadru din aluminiu Deltabox, un sasiu de magneziu, furcă fata cu specificatii superioare si suspensie spate KYB cu amortizor, care maximizeaza performantele, atat la drum drept, cat si in viraje.

  • Design revolutionar de serie R
  • Motor DOHC de 599 cm3, cu 4 cilindri si 4 supape
  • Sisteme de control electronic cu tehnologie avansata
  • Furca fata de tip R1
  • Frane fata cu specificatie R1
  • Sasiu subtire din magneziu
  • Rezervor de combustibil usor, din aluminiu
  • Caroserie eficienta din punct de vedere aerodinamic
  • Pozitie de pilotare ergonomica

O culoare pentru curse si nu numai

Motocicleta Yamaha R6 RACE este echipata cu o caroserie cu un stil agresiv, cu emblematica priza de aer frontala in forma de M. Inspirata de motocicleta M1 MotoGP® de uzina, aceasta caroserie iti ofera o eficienta aerodinamica maxima pentru a reduce timpii pe circuit, iar sasiul compact Deltabox, rezervorul de combustibil sculptat din aluminiu si subcadrul subtire din magneziu iti permit sa te ghemuiesti pe motocicleta in linii drepte.
Disponibila in culoarea Tech Black, R6 RACE este motocicleta perfecta pentru oricine, de la pilotii amatori pana la pilotii pasionati care vor sa isi faca un nume cu prima victorie importanta. Cu numeroase titluri WorldSSP la activ, motorul usor in patru cilindri în linie de 599 cmc a dovedit ca este cel mai rapid din domeniu, iar cu controlul electronic al admisiei Yamaha (YCC-I) si controlul electronic al acceleratiei Yamaha (YCC-T) si cu ambreiajul anti-hopping, transmisia cu 6 trepte cu raport scurt si sistemul de schimbare rapida a vitezelor (QSS), R6 RACE, pregatita pentru circuit, ofera cel mai înalt nivel de controlabilitate pe orice circuit.

Asadar, acum ai la dispozitie o motocicleta puternica, eficienta si care nu te lasa la greu, indiferent de conditiile in care te deplasezi.