Diverse

Filmele de animatie cele mai urmarite de copii

Daca vrei sa vezi un film bun, atat pentru copii, cat si pentru adulti, sa stii ca filmele de animatie se numara printre cele mai faine.

Filmele de animatie se vad cel mai bine la cinema

Trebuie sa stii ca filmele de animatie se vad cel mai bine in salile de cinema de oriunde din tara, fiindca toate sunt foarte moderne si dispun de toate conditiile de vizionare a peliculelor preferate, intr-un mediu intens si placut, de la 3D si pana la 4DX.

Minionii, un film de animatie foarte frumos

Unul dintre filmele de animatie care a avut mare succes la public este Minionii. Povestea Minionilor porneşte  de la inceputul timpului. Fiind doar niste organisme galbene unicelulare, Minionii, care au rolul principal in aceasta animatie, au evoluat de-a lungul mileniilor  fiind inconjurati de cei mai ticalosi stapani, reprezentanti ai vremurilor respective.

Deoarece nu reusesc deloc sa aiba aceeasi stapani, de la dinozaurii si pana la Napoleon, Minionii se regasesc la un moment dat fara un scop in viata si fara niciun stapan pe care sa il serveasca, astfel ca intra in depresie.

Însă unul dintre protagonistii filmului de animatie, Kevin, are un plan si, impreuna cu un adolescent rebel, Stuart,  si cu adorabilul Bob, se aventurează in lume pentru a gasi un nou stapan.

Astfel, acest film de animatii ii prezinta pe cei trei, care pleaca intr-o aventura plina de peripetii care ii aduce in fata unui potential nou stapan: Scarlet Overkill, prima super-raufacatoare femeie din lume. Continuarea o vedeti in filmul de animatie Minionii.

Alte filme de animatie interesante

La fel de interesant a fost si Motanul Incaltat. O pelicula haioasa, care a putut fi urmarita cu placere pe marile ecrane!

Despicable Me este un alt film de animatie plin cu scene de umor, pe care atat adultii, cat si cei mici il pot urmari cu sufletul la gura.

Naruto The movie este un film de animatie japonez care poate fi urmarit cu atentie. Cei mici si cei mari mai pot urmari filme de animatie precum Tinkerbell, Alba ca Zapada, Inside Out, Maya the Bee Movie, The Nut Job, dar si alte animatii interesante, deoarece lista nu se opreste aici si nu se va opri niciodata!

Recomandam cel mai nou film de la Blue Sky Studio, Ferdinand (3D), acum in cinema!