Politica

SOCANT! Ce s-a mai aflat despre politistul pedofil

NE INTREBAM CU TOTII CUM SE POATE CA UN POLITIST SA FACA ASA CEVA? SA NU NE MAI MIRE CA „ROMANIA ESTE TARA TUTUROR POSIBILITATILOR”…


Polițistul suspectat că a agresat cei doi copii va fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Poliţistul este suspectat și în alte 15 cazuri de agresiuni sexuale cu minori.

Eugen Stan a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei Judecătoriei Sectorului 6.

Anchetatorii au deja declaraţia lui scrisă în care recunoaşte că a mângâiat şi sărutat copiii, acţiuni pe care agentul le consideră normale. La dosar există şi înregistrările video ale camerelor de supraveghere care îl arată pe agresor în timp ce pipăie copiii. Au fost ridicate şi probe ADN care confirmă acuzaţia, iar în locuinţa lui Stan a fost găsită canadiana pe care o purta în acele momente. Oamenii strânşi pe stradă, unde poliţiştii făceau percheziţia în locuinţa suspectului l-au huiduit.

Sursa foto ziaruldeiasi.ro

Anchetatorii spun că Eugen Stan locuia în Măgurele, judeţul Ilfov, iar de aici parcurgea până la serviciu, la Brigada Rutieră de Poliţie, jumătate din Bucureşti. Mereu trecea pe străzile din sectoarele 5 şi 6 şi tot aici au fost înregistrate şi cazurile de agresiuni asupra copiiilor. Victimele erau alese aleator, dacă nu erau însoţite de un adult şi intrau în scara unui bloc singure.

Cititi stirea completa