Auto Moto

Incepe anul 2023 cu un set motor Aprilia SR 50 nou

Noul an are pentru tine vesti extrem de importante! Este vorba despre dezvoltarea unui mmodel de scuter extrem de ingenios, care te lasa cu gura cascata. Nu de alta, dar stim cat de mult adori vehiculele noi!

 

Aprilia SR 50

Cu un design agresiv si aerodinamic , un cadru complet nou, mult mai rigid, pentru o manevrabilitate fara egal, SR 50 R ofera cea mai buna tehnologie si siguranta disponibile pe un scuter sportiv. Acesta este  considerat primul scuter urban cu cilindree mica care ofera un caracter dinamic inimitabil al lui Aprilia. Modelul dispune de cele mai noi tehnologii pentru  experiențe de conducere la fel de sigure pe cât de funcționale. Un model perfect datorita consumului redus de combustibil si a emisiilor reduse, scuterul Aprilia SXR 50 este dotat cu sistem de iluminare Full LED, sa spatioasa, ghidon ridicat, dispune de mai mult spatiu pentru picioare si de un amortizor reglabil spate pentru un confort optim pe toate tipurile de drumuri. Alege Aprilia SXR 50 pentru un stil de viata mereu in miscare!

 

Scuter de strada

Aprilia SR 50 R este un scuter de strada creat pentru a va oferi oportunitatea de a economisi timp si bani in mod eficient, dotat cu un motor Pure-Jet de 50cc, monocilindru in 2 timpi racit cu lichid, cu un consum foarte redus si suficienta putere pentru o experienta de pilotare antrenanta. Modelul este echipat cu suspensii de calitate superioara, cu furca telescopica hidraulica pe fata si monoamortizor pe spate, frane puternice pe disc cu cate 2 pistoane pentru o oprire controlata si sigura, o sa incapatoare si suficient spatiu pentru depozitare, cu loc pentru casca si un compartiment secundar de 1L. Adaugati un panou de bord modern cu 12 functii diferite, faruri duble de 35W si un design modern si atractiv cu valente sport si veti obtine un scuter 50cc foarte versatil, un partener de tranzit urban pe care sa va puteti baza. Un set motor pentru Aprilia SR 50 este foarte usor de procurat.

Modelul se remarca prin:

– motor Pure-Jet cu 1 cilindru, in 2 timpi, 49cc
– racire cu lichid
– suspensie fata cu furca telescopica hidraulica
– suspensie spate cu monoamortizor
– frane fata/spate cu cate 1 disc de 190mm, oprite de cate 2 pistoane
– conform Euro 2
– compartiment pentru stocarea unei casti + compartiment secundar de 1L
– jante de 13 inch
– cadru remodelat din otel rezistent, rigid si perfect echilibrat
– sa incapatoare, conturata pentru ergonomia pozitiei de pilotare