Sanatate

Lentile colorate de ultima generatie

Utilizarea lentilelor de contact colorate nu diferă de utilizarea lentilelor de contact obișnuite pentru corectarea afecțiunilor oftalmologice. Cele mai intense lentile de contact colorate au capacitatea de a modifica atât culoarea ochilor, cât și accentuarea culorii naturale a ochilor.

Alte tipuri lentile de contact colorate, precum Wild Eyes, transformă aspectul ochilor și face întregul aspect exterior al utilizatorului să pară mai neobișnuit. Lentilele de contact colorate în culori neconvenționale, cum ar fi alb, negru, negru și galben, dar și alte tipuri sunt pretabile la petreceri.

Lentilele de contact colorate, cu o formă delicată și accentuată pot să intensifice culoarea irisului și se adauge reflecții colorate pentru ochi, în același timp.

Lentilele de contact cu opacitate totală schimbă culoarea naturală a ochilor. La fel ca cele convenționale cu dioptrii, lentilele de contact colorate au nevoie de o îngrijire specială. Ele se curață cu ajutorul unor soluții speciale pentru lentile de contact.

De asemenea, lentilele colorate se depoziteaza in recipiente sterile. Lentilele de contact colorate cu înlocuire zilnică se regăsesc în magazinele fizice ce comercializează lentile de contact, dar și pe paginile oficiale de internet ale acestora.

 

Modele de ultimă generație

Cei mai comercializate sortimente de lentile de contact colorate sunt:

FreshLook ColorBlends – lentilele de contact colorate care schimbă instant culoarea naturală a ochilor. Sunt lentile cu înlocuire lunară al caror scop este de a evidenția culoarea naturală a ochilor. Ele sunt realizate din Phemfilcon A, care, în combinație cu un conținut de apă de 55% permit un grad ridicat de confort purtate zilnic.

Datorită tehnologiei 3-in-1 Technology (o combinație de trei culori în lentilă), lentilele FreshLook ColorBlends au capacitatea de a lumina și accentua culoarea ochilor într-un mod natural.

FreshLook Dimensions – lentile de contact colorate cu margini întunecate ideale pentru a schimba, atât culoarea, cât și expresia ochilor.  Combinat cu un conținut de apa de 55%, aceasta contribuie la un confort semnificativ de mare la purtare. 

AquaView Color

Lentile colorate lunare in solutie salina.

Material: Methafilcon A

Continut de apa: 45%

Vezi articolul complet aici