Politica

Ordonanta lacomiei si de ce vor romanii demisia guvernului

Marţi 26.02.2019 inca de la ora 10:00, senatorii din Comisia de buget s-au reunit pentru relua dezbaterea pe tema OUG 114, după ce săptămâna trecută dezbaterea a fost amânată. Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a sugerat totuşi că modificările nu vor fi definitivate la Senat, pentru că ar fi prea multe amendamente.

PNL şi USR au cerut abrogarea OUG 114. Liberalii au cerut Ministerului Finanţelor Publice să facă public studiul de impact realizat de Banca Naţională cu privire la actele controversatei OUG.

Şi UDMR a invocat schimbarea substanţială şi fără studiu de impact a legilor care reglementează sectorul economic şi fiscal şi a sugerat ca OUG să fie aplicată din 2020.

CE SE VA INTAMPLA TOTUSI?

PSD nu bucură nici măcar de susţinerea partenerilor de coaliţie. ALDE a declarat că sunt necesare corecţii în domeniul Energiei şi că taxa pe activele bancare trebuie să fie desprinsă de evoluţia ROBOR.

Citește și…

ROMANII CER DEMISIA GUVERNULUI!

În ciuda tuturor acestor critici, venite din partea tuturor partidelor parlamentare, mai puţin PSD, Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a declarat că actul normativ este cel mai curajos adoptat din 1990 pana în prezent şi că va accepta modificări doar dacă sunt echitabile.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că va avea o întâlnire cu miniştrii de resort pentru a discuta efectele Ordonanţei, iar potrivit unor surse, executivul ia în calcul modificarea printr-o altă OUG.

Asa ceva doar la noi se poate!

 

Sursa articol original

https://www.realitatea.net/ordonanta-lacomiei-revine-in-parlament-psd-mimeaza-dialogul_2182017.html