Afaceri

Solutiile de videoconferinta, un segment in crestere

Pentru rezultate remarcabile si pentru succesul inregistrat de solutiile de videoconferinta si colaborare YEALINK in 2021 pe piata romaneasca, producatorul a acordat recent distribuitorului VERACOMP-Exclusive Networks titlul GOLD DISTRIBUTOR 2022.

Titlul GOLD DISTRIBUTOR acordat de catre YEALINK este modalitatea prin care producatorul isi exprima recunoasterea si aprecierea eforturilor si a contributiei deosebite unui distribuitor la cresterea cotei de piata si la dezvoltarea retelei de parteneri.

Veracomp a semnat distributia pentru Yealink in Romania in 2018, mizand anticipativ pe rolul tot mai important pe care solutiile de colaborare si videoconferinta aveau sa il joace in economia procesului de digitalizare. Yealink venea la momentul respectiv sa completeze un portofoliu de solutii de comunicare unificate cu o tehnologie de top, cu caracteristici unice in ceea ce priveste performanta si avantajul unei instalari si utilizari simplificate.

“Veracomp-Exclusive Networks si Yealink au, de cativa ani, un parteneriat de succes si ofera clientilor din diferite segmente cunostinte si servicii de calitate superioara. Odata cu noul standard de munca hibrida, avem convingerea ca dispozitivele de videoconferinta vor deveni o piata cu crestere rapida. Credem ca aceasta cooperare va aduce un plus de valoare atat pentru Veracomp-Exclusive Networks si Yealink, cat si tuturor clientilor nostri,” declara Serene Fu, Country Manager, Yealink.

In timp ce contextul pandemic a accelerat procesele de digitalizare si adoptarea unor solutii de colaborare si comunicare unificata, YEALINK ofera avantajele obiective ale unei performante de exceptie, experienta practica a 20 de ani de implementari de solutii de colaborare, crestere anuala de 38.4% si pozitionarea ca TOP 1 pe piata telefoanelor SIP.

Nivelul superior de performanta si inovatie asigurat de produsele Yealink sunt confirmate si de cele peste 80 de brevete in domeniul audio-video si de cresterea constanta cu 30% a bugetelor alocate de producator pentru investitii in cercetare-dezvoltare.

„Mentinerea sau chiar cresterea productivitatii in contextul unei forte de munca mobile sau hibride reprezinta un obiectiv usor de indeplinit prin adoptarea unei solutii corecte de colaborare. In ultimii ani, solutiile YEALINK au inregistrat un nivel bun de interes in randul partenerilor, alaturi de care am cultivat o ideologie bazata pe intelegerea necesitatii si a avantajelor unei tehnologii cu performante exceptionale. Suntem onorati de titlul YEALINK GOLD DISTRIBUTOR 2022 si increzatori in forta pe care o putem avea alaturi de partenerii nostri\”, spune Dan Rotaru, Business Development Manager, Veracomp-Exclusive Network.

Pentru a ilustra performantele remarcabile ale solutiilor YEALINK este suficient sa luam ca exemple sistemul de videoconferinta Yealink VC800 cu o capacitate de videoconferinta HD de 24 de site-uri, care se poate distribui in 2 sali de intalniri virtuale sau la solutia multi-camera VC800 care permite functionarea simultana a pana la 9 camere video si integrarea de exceptie cu sistemele dedicate Teams si Zoom.

Produsele Yealink au misiunea de a facilita colaborarea umana si de a creste productivitatea in ansamblu. Echipamentele si dispozitivele sunt proiectate pentru a permite instalarea, utilizarea si intretinerea cu eforturi minime. Portofoliul Yealink este constituit din solutii, produse si accesorii care sustin colaborarea audio si video si beneficiaza de un grad sporit de interoperabilitate cu alte platforme si solutii terte.