Fără categorie

Top lentile colorate vara 2021

La mare, la soare, pe plaiurile mioritice sau pe trasee superbe de munte, ochii tai au nevoie sa se simta confortabil vara aceasta! Pe timpul verii, razele solare actioneaza intr-o maniera diferita asupra ochilor tai. In aceste conditii, coloritul natural al ochilor se poate transforma irezistibil, capatand o nuanta stralucitoare, care sa scoata in relief aspectul stetic superb al fetei, cat si al ochilor, in ansamblul lor.

Vara este,asadar, momentul cel mai potrivit sa iei prin surprindere audienta printr-o transformare la 180 de grade a aspectului ochilor tai. De aceea, un set de lentile colorate este tot ceea ce cauti.

De ce o pereche de lentile colorate?

Ai dori sa ai ochi albastri sau caprui? Ori astepti o transformare senzationala a ochilor tai în verde sau  in negru? Este suficient sa apelezi la un set lentile de contact colorate cu model „ochi de pisica” pentru a obtine efectul scontat pentru o seara de Holloween. Nici pe departe nu ai nevoie de o interventie medicala care sa schimbe radical culoarea ochilor! O pereche de lentile de contact colorate cu o culoare sau design special sunt ”ingredientul” de care ai nevoie pentru a arata ca o zeita la evenimentul care iti poate schimba viata!

Lentilele de contact colorate sunt lentilele de contact noi recomandate persoanelor cu defecte de vedere, dar si persoanelor cu vedere excelenta, care doresc o schimbare. Pe piata sunt disponibile doua categorii de lentile de contact colorate: cele pentru corectarea problemelor de vedere, cu dioptrie, si cele pentru cei care intentioneaza doar sa schimbe culoarea ochilor, nefiind diagnosticati cu o afectiune oculară, cu dioptrie ”zero”. Lentilele de contact colorate pot fi folosite pe tot parcursul zilei, concomitent cu alte tipuri de articole optice conventionale.

Asadar, iata de ce este necesar sa iti furnizam un top al lentilelor de contact colorate ce creeaza trendul acestei veri de neuitat:

Lentile de contact colorate verzi

Articolele optice de culoare verde este tot ceea ce iti doresti in conditiile in care vrei sa ai un colorit similar cu verdele ierbii sau cu nuanta unei pietre de smarald.

Lentilele verzi sunt minunate si recomandate persoanelor cu par castaniu sau rosu si piele deschisa la culoare. Desigur, culoarea verde este suficient de universala, astfel incat toata lumea o poate purta.

Lentilele verzi vor fi perfecte pentru persoanele cu o frumusete si aspect asemanator toamnei. Ele au proprietatea de a adauga multa originalitate si vor fi o sursa de incantare si satisfactie. Mai mult, datorita lentilelor verzi, poti obtine o culoare unica a irisului. Sunt, intr-o maniera delicata, perfecte pentru persoanele calme care apreciaza naturalitatea, sau, in maniera indrazneata, potrivite oamenilor curajosi si increzatori.

Cele mai populare lentile colorate verzi sunt: lentile colorate FreshLook One Day, FreshLook ColorBlends sau Air Optix Colors. Tu ce ai alege?

Lentile de contact colorate albastre

Aceste categorii de accesorii medicale oftalmologice cu rol cosmetic vin sa potenteze culoarea naturala a irisului. Ele sunt usor de folosit, se potrivesc cu predilectie ochilor de culoare inchisa sau albastra.

Lentilele albastre sunt doar unul dintre putinele tipuri de lentile care imbunatatesc frumusetea si coloritul natural al ochilor. Datorita culorii, acestea confera profunzime aspectului fizic al fetei. In plus, lentilele albastre conferă aspectul unui ochi mai mare si mai stralucitor. Interesant este ca purtarea lentilelor albastre adauga o sclipire naturala ochilor, datorita reflectiei efective a luminei zilei.

Lentilele de contact albastre sunt folosite de persoanele care doresc sa isi schimbe usor aspectul estetic. Ele aleg versiunea albastra a lentilelor, deoarece caracteristicile sale speciale sunt finetea si delicatetea. Merita mentionat faptul ca lentilele de contact albastre au si alte proprietati. Persoanele cu ochi deschisi la culoare isi pot imbunatati culoarea irisului lor, astfel incat ochii lor sa fie mai bine pusi în relief.

Dintre modelele de lentile de contact albastre care ti-ar face cinste in aceasta vara se numara: Air Optix Colors si, desigur, FreshLook ColorBlends. Ultimele ofera o paleta de culori extrem de generoasa, si anume: albastru, verde, gri, maro, miere, turcoaz, ametist, caprui, safir, gri, albastru briliant, piatra pretioasa verde.

Lentile de contact colorate gri

Lentilele de contact colorate permit purtatorilor sai sa isi transforme complet culoarea ochilor. Este, deci, o maniera rapida si perfecta de a obtine o culoare nous, dar naturals a irisului. Nu doar ca vor adauga doar un aspect diferit, ci vor asigura, de asemenea, o calitate perfecta a vederii. Cu toate acestea, atunci cand alegi o culoare a lentilelor, merita sa tii cont de preferintele individuale, inclusiv forma fetei, tonul pielii si stilul general al vestimentatiei pe care il adopti. Lentilele gri se remarca, in primul rand, prin faptul ca sunt niste accesorii senzationale, care sunt compatibile cu toate nuantele de ochi. Ele schimba instantaneu nuanta naturala a ochiului, chiar si in cazul ochilor de culori inchise, ceea ce le confera un aspect de culoare interesanta si intensa.

Lentilele gri sunt alese, atat de persoanle cu ochii deschisi la culoare, cat si de catre utilizatorii cu nuante mai inchise ale ochilor. Paleta de lentile colorate verzi cuprinde modelele: AquaView Color, FreshLook One Day sau Air Optix Colors.


In consecinta, orice model de lentile colorate ai alege, fii sigura ca vara aceasta stralucirea ochilor iti va surade, iar lumea va fi la picioarele tale! Daca iti doresti sa ai o vara de neuitat, cu adevarat, selecteaza cu atentie perechea de articole optice care te face sa exulti de bucurie!