Sanatate

Cauti halate medicale de calitate? Gasesti pe limarom.ro!

Fie ca alegeti halate medicale pentru asistenta medicala, chirurgie, albe sau colorate, pantaloni medicali, le gasesti pe toate la Limarom. Nu are importanta daca sunteti medic generalist sau specialist, chirurg, anestezist, dentist, asistent medical, asistent de laborator, farmacist sau cosmetician, veti gasi la Limarom imbracamintea medicala care va satisface toate nevoile dumneavoastra.


Halatul face posibila identificarea personalului de asistenta medicala la locul de munca si diferentierea de pacienti. Este imbracaminte specifica sectorului medical care permite protectia atat a cadrelor medicale, cat si a pacientilor. De asemenea, acesta contribuie prevenirea transmiterii infectiilor, cat si la respectul pentru persoanele pe care le trateaza, fiind ca o uniforma de serviciu.

Halatul medical trebuie sa fie confortabil si sa va permita sa va simtiti confortabil si liber sa va deplasati. Limarom va recomanda sa utilizati un halat medical potrivit pentru statura pe care o aveti, tocmai pentru a evita disconfortul cauzat de halatele mult prea lungi. Pentru a limita contaminarea unor virusuri sau infectii spitalele cer purtarea pantalonilor medicali, dar si a sabotilor specifici, toate acestea putand fi achizitionate de pe site-ul nostru limarom.ro.

Dar dincolo de toate aceste aspecte tehnice, estetica nu trebuie neglijata. Halatele si uniformele personalului spitalului sunt primele lucruri pe care le vad pacientii si, cu alte cuvinte, primul contact cu acestia, ele reflectand imaginea spitalului. Datorita tinutelor medicale oferite de Limarom, poti fi elegant, modern, amanand insa foarte profesionist, asigurand sanatatea si siguranta tuturor celor care au nevoie.

In gama noastra veti gasi diferite tipuri de halate medicale disponibile in diferite modele pentru a va satisface toate cerintele la locul de munca. Opteaza pentru un halat medical colorat pentru femei sau un halat pentru ingrijire medicala pe care sa il poti potrivi cu o pereche de pantaloni medicali. In ceea ce priveste produsele de la Limarom, acestea reusesc sa se mentina adaptate la constrangeri, ramanand in acelasi timp elegante pentru o profesie medicala.

Cum sa alegi corect halate medicale?

Toate halatele medicale sunt adaptate diferitelor forme fizice ale barbatilor si femeilor. Astfel, un halat medical pentru barbati va fi putin mai larg decat un halat medical pentru femei.

De asemenea, tinand cont de dimensiune si forma halatele medicale clasice au o lungime de peste 90 cm, adica se opreste chiar sub fese si este ideala pentru protectia corpului aproape total. Cand dimensiunea este mai mica de 90 cm, vorbim despre halate medicale scurte, care sunt mai practice pentru persoanele care au nevoie de mobilitate zilnic. Cu maneca lunga sau cu maneca scurta, este important sa alegeti dimensiunea tinutei medicale care se potriveste confortului dumneavoastra.

Totodata, trebuie sa ne orientam si in functie de material, intrucat datorita unui numar mare de reguli stricte de igiena, imbracamintea medicala trebuie spalata dupa fiecare utilizare zilnica. Acesta este motivul pentru care trebuie sa fie usor de intretinut.

Tinutele oferite de Limarom sunt confectionate din bumbac si poliester. Acest amestec de materiale este rezistent la umiditate si rezista mai bine la spalarea la temperaturi ridicate. Si nu in ultimul rand, in functie de culoare, trebuie sa facem alegeri bune si inspirate. Pentru o lunga perioada de timp haina alba a fost considerata un simbol al curateniei, astazi insa se folosesc culori precum verde, roz sau bleu. Limarom ofera o gama de haine medicale colorate care pot fi spalate la temperaturi ridicate si aducand o nota moderna. Culoarea uniformelor medicale poate fi utilizata, in anumite locuri de munca, pentru a determina diferentieri intre sectoarele de activitate.

Limarom este partenerul numarul 1 al tuturor spitalelor din Romania in ceea ce priveste realizarea halatelor medicale! Limarom inseamna calitate, iar medicii pe asta mizeaza!