Venus Williams
Vedete

Venus Williams implicată într-un accident de mașină soldat cu moartea unei persoane

Victima, o persoană în vârstă de 78 de ani, a suferit răni masive în urma ciocnirii din 9 iunie din orașul Palm Beach, răni care, în cele din urmă i-au adus și decesul, spune avocatul văduvei.

Potrivit organelor judiciare, Venus Williams este cea acuzată de accidentul rutier, provocând moartea lui Jerome Barson, in noiembrie 2017.

„Doamna Barson suferă o durere intensă și nu știe cum va continua”, a declarat avocatul ei pentru televiziunea ABC, „Good Morning America”.

„Soțul ei de 35 de ani a fost lovit de Venus Williams, care poartă întreaga vină a producerii accidentului care a dus în cele din urmă la decesul domnului Barson, acesta fiind în prealabil spitalizat 14 zile, timp în care a suferit mai multe intervenții chirurgicale, care, din păcate, au rămas fără niciun rezultat.”

Dl. Barson a murit în spital la 22 iunie, ziua de naștere a soției sale Linda, în vârstă de 68 de ani.

Doamna Barson a fost, de asemenea, internată în spital după accident.

În mod firesc, și Venus Williams a fost rănită în urma accidentului.

Așa cum am menționat, potrivit unui raport de poliție obținut de mass-media americană, Venus Williams ar purta întreaga vină pentru acesta accident nefericit.

Într-o declarație adresată presei americane, un avocat al casei de avocatura ce reprezintă starul de tenis, a declarat: „Doamna Williams a intrat în intersecție pe lumina verde a semaforului. Autoritățile nu au început nicio cercetare cu privire la persoana doamnei Williams, aceasta nefiind citată până acum. A fost un accident nefericit și Venus își exprimă cele mai profunde condoleanțe familiei care a pierdut pe cel iubit”.

Din păcate, cel puțin în ultima perioadă s-au întâmplat numeroase accidente rutiere și în România. Printre acestea, enumerăm accidentul din zilele acestea de la Arad, cel din Satu Mare ori cel din Tulcea. Totalizând, avem cel puțin 10 persoane decedate numai din evevimentele rutiere din ultimele zile.

Dacă ar fi să atribuim un cuvânt cauzei unui eveniment rutier nefericit, acesta ar fi responsabilitate. Prin responsabilitate înțelegem și prevenția. Nimic nu poate echivala cu decesul unei persoane, cu toate că prin intermediul instanței moștenitorii pot obține anumite daune. Acestea, oricât ar fi de însemnate, nu pot decât să diminueze durerea încercată, nicidecum a o înlătura, spune un avocat de drept penal din București.