Vedete

Mad Titan is here… Avengers: Infiniti War, cel mai epic film din istorie

Cel putin odata in viata fiecare dintre noi s-a simtit in miezul actiunii si am dorit sa ne intruchipam in rolul super eroilor din seria Marvel. Cu ultimul lor film cei de la MARVEL au dat lovitura, fiind o capodopera ce merita cel putin un OSCAR!

Dupa o perioada lunga de timp in care ne-am obisnuit cu fiecare erou MARVEL in parte, mai precis dupa mai mult de 10 ani de filme din seria MCU, precum Omul Furnica sau Incredibilul Hulk, astazi este ziua premierei mondiale a super-filmului AVENGERS: INFINITI WAR. Acesta reprezinta punctul culminant in epopeea Marvel Faza 3 si incheie cu succes o perioada din viata fiecaruia.

BATALII EPICE SI UN FINAL CE TE LASA MASCA


Cel mai asteptat film al anului 2018, apare pe marile ecrane, in toate formatele posibile, de la IMAX 3D si pana la 4DX, acum si in Romania, in Bucuresti si in toata tara incepand cu 27 aprilie! 

Un review este de prisos, deoarece presupune vizionarea tuturor celorlalte filme din serie si intelegerea fiecarui personaj in parte.

Cu siguranta am tot auzit si vazut aproape peste tot in jurul nostru reclame pentru acest super-gigant ce se numeste AVENGERS INFINITI WAR sau  RAZBOIUL INFINITULUI.

Premisa este destul de simpla – toți supereroii din filmele acestui univers cinematic MCU (Marvel Cinematic Universe) – Spiderman, Thor, Dr Strange, Captain America, Black Panther, Ant Man si multi altii – se intalnesc pentru prima data pentru a se confrunta cu cea mai mare amenințare imaginabila, venita din tenebrele cosmosului – Thanos. Pana si eroii disparuti inca din prima faza Marvel vor reveni la viata intr-un fel sau altul… Ramane doar sa descoperiti dvs! Nu dorim sa va stricam surpriza. Insa exista drama, umor si tragedie, toate in doze variate. Vom ramane cu siguranta cu un gust amar dupa anumite scene si vom astepta cu nerabdare continuarea ce va fi lansata anul viitor.

ULTIMUL TRAILER OFICIAL:

Mad Titan, asa cum este numit, planuieste sa colecteze cele 6 Infiniti Stones (Infiniti Gems sau Soul Gems) Intr-o misiune de a decima jumatate din univers. Motivul? Thanos este convins ca resursele Universului sunt finite și nu vor fi suficiente pentru toate fiintele.

Toti eroii din universul Marvel se vor reuni pentru a lupta disperati cu scopul de a scapa de amenintarea numita Thanos. Toate tiparele vor fi sparte, asteptati-va asadar la morti neasteptate si la o lupta pe viata si pe moarte. Regizorii  vor ramane in istorie cu acest film al lor, deoarece, sa fim seriosi, Avengers este si va ramane  unul dintre cele mai bune filme realizate vreodata!



Binenteles, exista si critici care dau note mici filmului, insa avand in vedere scorul de pe IMDB de 9.2 din partea utilizatorilor si faptul ca astazi, 27 aprilie 2018 filmul se regaseste pe pozitia 10 din top 250, inseamna mult! Sa mentionam ca se asteapta ca Razbunatorii: Razboiul Infinitului sa fie filmul cu cel mai mare profitabil debut din istoria cinematografica!



Va invitam asadar sa vizionati cel mai epic film din istoria MARVEL, ce produce o adevarata revolutie in universul super-eroilor. Binenteles efectele sunt top-notch, bataliile sunt fara egal, rivalizand chiar cu deja celebrele mega lupte din Lord Of The Rings – Return Of The King sau Hobbitul – Battle of The Five Armies. Cu siguranta Thanos va intrece toate asteptarile, fiind probabil cel mai carismatic raufacator din istorie! Fara a strica surpriza, va recomandam sa il revedeti ori de cate ori simtiti nevoia de adrenalina si efecte speciale fara cusur.

DVS CE CREDETI?


DIN 27 APRILIE IN CINEMA