Sanatate

Ce tipuri de lentile de contact alegi atunci cand pleci in vacanta

Vacanta este un prilej binemeritat de relaxare, o ocazie unica de a petrece cateva zile linistita alaturi de cei dragi, fie ca optezi sa mergi la mare, la munte, sau sa te odihnesti in interiorul caminului propriu.

Lumea este impartita in doua, sunt adeptii ochelarilor clasici dar, mai nou, tot mai multi se indreapta spre utilizarea lentilelor de contact. Vom discuta in continuare despre lentilele de contact de unica folosinta!

Lentilele de unica folosinta sunt un set de accesorii practice, usor de intrebuintat si ofera un confort sporit, deoarece nu este necesar sa iei cu tine solutia multifunctionala de ingrijire lentile de contact dedicata curatarii si igienizarii lor.

Este lesne de inteles ca, din motive ce tin de comoditate, eficienta timpului si confort, aceste perechi de accesorii oftalmologice isi dovedesc pe deplin statutul lor de „accesoriu must have” cu prilejul zilelor libere.

De ce? Este foarte simplu sa le folosesti! Le indepartezi la finalul zilei, le arunci, iar dimineata aplici o alta pereche noua. Toate aceste operatiuni le efectuezi fara a exista un risc semnificativ de contractare a infectiilor virale sau bacteriene, sau ca depozitele de murdarie sa se aseze pe suprafata lentilei.

Lentilele de contact Dailies sunt printre cele mai utilizat modele de lentile de contact de unica folosinta. Acestea sunt disponibile in mai multe formate. Lentilele Dailies Total 1 sunt lentile sferice destinate pacientilor cu miopie sau hipermetropie. Lentilele Dailies Total 1 au un design care permite un grad mare de respirabilitate, ca nici nu le simti atunci cand le porti. Continutul de apa in stratul exterior este de peste 80%, ceea ce face aceste lentile atat de usor de folosit. Gradul de permeabilitate a oxigenului este 156.

O alta gama de lentile sunt cele Dailies Total 1 Multifocal, pentru pacientii cu afectiuni progresive. Inlocuiesc cu succes ochelarii de vedere si te ajuta sa ai o privire clara, la orice distanta. In afara de afectiunile clasice progresive, ele corecteaza cu succes si prezbiopia. Continutul ridicat de apa indeparteaza riscul iritatiilor sau al uscaciunii oculare. In plus, acestea confera ochiului un grad foarte bun de hidratare. Puteti comanda si dvs lentile Dailies de pe lentile.info.

Recent, Alcon a lansat pe piata din intreaga lune formula revolutionara incorporata in lentilele Dailies AquaConfort Plus.

Lentilele prezinta un continut de apa de 69%, ceea ce le face sa fie usor de tolerat. Contin sunt trei agenti de hidratare car alcatuiesc sistemul unic Triple Action Moisture, umezind, hidratand suprafata oculara. Lentilele Dailies Aquacomfort Plus au un efect de reimprospatare la fiecare clipire, sunt usor de manipulat si nu sunt greu de intretinut, fiind lentile de contact de unica folosinta. Tineti cont si de faptul ca vara lentilele sunt la mare cautare!

Sunt ideale pentru cei care isi petrec multe ore in fata calculatorului. Pentru cumpararea acestor lentile este nevoie intotdeauna de un consult oftalmologic in prelabil, pentru ca medicul oftalmolog trebuie sa iti dea prescriptie medicala.