Lifestyle

Ceasuri Doxa, impletirea armonioasa a elegantei cu farmecul unui produs original

De foarte multe ori, ne dorim sa beneficiem de un garantia si facilitatile unui produs autentic, original. Acesta, pe langa multiplele fucntii pe care ni le poate oferi, beneficiaza de asigurarea garantiei de catre prodicator, dar si de catre comerciantii autorizati, atat din Romania, cat si din strainatate.

 

Una din colectiile de traditiei de pe piata articolelor de bijuterie si accesoriilor vestimentare este cu siguranta reprezentata de faimoasele ceasuri Doxa. Brand 100% elvetian, cu o istorie de mai bine de un secol, Doxa ofera permanenta combinatie de refinament, eleganta si precizie, toate reunite sub multiplele functii: cronograf, data sau HMS.

 

Cum este posibil sa ai un ceas Doxa, la pret pentru toate buzunarele?

 

In momentul in care vorbim despre ceasurile Doxa, cu siguranta ca avem pe buze cuvinte precum „precizie” si „rigoare”. Dar oare, cum a reusit Doxa sa se impuna pe piata, cu preturi competitive, promovand frecvent accesorii luxoase, cu intrebuintari pentru activitatile cotidiene, sportive sau pentru marile evenimente?

 

Intotdeauna, filosofia elvetiana a urmarit sa multumeasca milioanele de clienti din intreaga lume cu o serie nesfrasita de modele de ceasuri Doxa barbatesti si ceasuri Doxa de dama, proiectate pentru marile realizari profsionale si personale ale mintilor stralucite.

 

Desteptaciune si pricepere reunite intr-un singur produs: colectiile Doxa

 

Analizand etimologia cuvantului, vom intelege ca maiestrii elvetieni si-au propus ca serviciile si realizarile exceptionale sa vizeze intregul segment al clientilor care se regasesc in valorile si atitudinile reflectate de catre conceptia elvetiana.

Mai mult, presiunea puternica pe care industria orologiei a cunoscut-o, ca urmare a avantului inregistrat de industrial automobilistica si aeronautica a insemnat ca ceasurile Doxa au ajuns sa capete, in plus, o forma sportiva. Orologiile concernului elvetian sunt actualmente folosite pretutindeni, ca urmare a progresului inregistrat in decursul istorie. In apa, in aer, pe sosele, la petreceri, sau la serviciu, acestea aduc un strop de culoare, farmec si stil curajosilor care se incumeta si au incredere in folosirea lor.

 

Care sunt principalele caracteristici ale ceasurilor Doxa?

 

Orologiile fondate de catre prestigiosul ceasornicar din Neuchatel, Georges Ducommun, se remarca printr-o serie infinita de elemente caracteristice, din randul carora nu pot lipsi cristalul safir al geamului, otelul inoxidabil al carcasei sau mecanismele quartz, Rotunda sau ETA.

 

Mai mult decat atat, faimoasele ceasuri Doxa se detaseaza de orologiile din categoria lor printr-o rezistenta excelenta la apa, dovedita prin sutele de ore de teste. Asadar, potrivit indicatiilor producatorului, acestea vor reusi sa invinga vicisitudinile scunfundarilor, fiind imbatabile pana la o adancime de 50-100 metri.

 

In concluzie, poti si tu beneficia din plin de avantajele functiilor cronograf, tahimetru, regulator sau fazele lunii, alegand unul din tentantele modele de ceasuri Doxa, pe care le puteti regasi pe pagina oficiala a distribuitorilor sai autohtoni.