Casa si gradina

Cele mai bune aparate de aer condiționat pentru a te feri de căldură

In zilele de căldură intensă, este bine să vă echipați cu un aparat de aer condiționat bun pentru casa voastră. Aparatul de aer condiționat de perete este unul dintre cele mai populare tipuri pentru acasă datorită versatilității sale mari în ceea ce privește instalarea, deoarece nu necesită lucrări complexe de construcție în încăperea în care doriți să îl amplasați. Alegând cea mai potrivită locație, vă veți asigura că aerul ajunge peste tot în mod uniform, uitând totodată de zgomotul deranjant, deoarece aparatul care îl generează este cel care se va afla afară.

În plus, cu designul lor îngrijit, aceste dispozitive pot fi camuflate destul de bine în pereți, astfel încât prezența lor să treacă neobservată, deși aveți posibilitatea de a personaliza carcasa exterioară pentru a se potrivi cu decorul casei dumneavoastră. Acum tot ce trebuie să faceți este să alegeți dispozitivul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră pentru o vară răcoroasă și fără căldură.

Aer condiționat Mitsubishi Mitsubishi LMK12Z6L-W 2700 fg

Acest aer condiționat Mitsubishi are o unitate interioară și una exterioară și este recomandat în special pentru camerele cu o suprafață de până la 27 m². Poate fi utilizat atât în modul de răcire, cât și în cel de încălzire, deoarece are o capacitate de răcire de 2.700 frigori și o capacitate de încălzire de 3.000 Kcal/h.

Este un aer condiționat Mitsubishi cu un consum redus de energie, A++ în modul de răcire și A+ în modul de încălzire.

Acesta are un filtru enzimatic și deodorant. Modul său silențios vă permite să îl utilizați în timp ce dormiți sau vă odihniți. Și datorită controlului Wi-Fi opțional, care este ușor de instalat (nu este inclus), veți putea realiza economii semnificative de energie la factura de consum cu acest aer condiționat Mitsubishi.

Aer condiționat Daikin

Aparatul de aer condiționat de tip split Daikin are un sistem de răcire Inverter cu o capacitate de răcire de 9000 BTU. Acest sistem de răcire este format dintr-o unitate exterioară și o unitate interioară. Este ideal pentru încăperi cu o suprafață cuprinsă între 21 și 27 m², permite economii anuale de până la 70% în comparație cu alte sisteme și oferă o reducere semnificativă a zgomotului.

Are un filtru dublu de purificare a aerului care absoarbe particulele microscopice de praf și chiar elimină bacteriile și virușii și îmbunătățește calitatea aerului din cameră. Acesta poate fi programat de la telecomandă pentru a porni răcirea sau încălzirea la ora dorită pe o perioadă de 24 de ore și permite un mod de somn confortabil. În plus, unitatea poate fi controlată din orice locație prin intermediul unei aplicații disponibile pentru Apple și Android.

Aer condiționat Beko

Dacă căutați o opțiune de buget, un aer condiționat Beko de pe Emag poate fi opțiunea cea mai bună. Un model bun este Beko BRVPF090/091. Acest aer condiționat Beko este unul de tip split, cu o capacitate de răcire de 9000 BTU. Poate răci încăperi de până la 20 de m². Are un compresor de tip inverter, ceea ce înseamnă că acest aer condiționat Beko vă va ajuta să faceți economii.

Eficiența energetică la răcire este A++, iar la încălzire este A+.

Are funcții precum:

Zone Follow, SelfClean, Performanță -10 grade Celsius, Sleep Mode, Auto Changeover, Auto Swing, Funcție Jet Încălzire, Funcție Jer Răcire, Funcție dezghețare, Display Digital.