Casa si gradina

Idei de fotolii extensibile în care să te relaxezi

Un fotoliu extensibil poate fi un loc perfect de relaxare, pentru savurat o carte și un ceai în zile ploioase. De asemenea, el este o piesă de mobilier perfectă pentru atunci când ai mai mulți oaspeți decât te-ai așteptat și nu ai unde să îi cazezi.

Fotoliile extensibile sunt unele dintre cele mai versatile obiecte de mobilier. Nu numai că nu ocupă mult spațiu, dar sunt și foarte practice. În primul rând că vei putea folosi fotolii extensibile cu scopul lor principal de fotolii, pentru completat mobilierul din living cu un spațiu în plus de stat pe lângă canapea, pentru relaxat, citit, tricotat sau pur și simplu uitat la televizor.

De asemenea, poți folosi fotolii extensibile ca soluție de urgență atunci când ai un oaspete pe care nu ai unde să îl cazezi. Pe lângă faptul că fotoliul extensibil se tranformă instantaneu într-un pat perfect de o persoană, el poate fi instalat și dezinstalat rapid și nu ocupă mult spațiu.

Mai jos, îți vom da o serie de sugestii de fotolii extensibile perfecte pentru camera ta.

Fotolii extensibile Intex

Construit pentru versatilitate, fotoliul extensibil Intex este conceput pentru a te relaxa aproape oriunde, indiferent daca te aflii în camping sau acasă. Acest fotoliu este produsul perfect pentru orice moment, în timp ce te uiți la televizor, citești o carte sau pur și simplu te relaxezi. Vei fi mai motivat si vei avea parte de mai multa energie!

Atunci când ești gata de dormit, doar tragi perna și acest fotoliu se transformă într-o saltea.

Caracteristici:

– orificiul pentru umflare are deschidere foarte largă pentru o umflare sau o dezumflare rapidă.

– se poate plia compact pentru a facilita depozitarea;

– este prevăzut cu un suport pentru băuturi.

Fotolii extensibile Stefi

Fotoliul extensibil Stefi are un design clasic, dar care nu este lipsit de confort. Este solid și oferă spațiu pentru mișcare, atunci când dormi. Are o ladă de depozitare în care se află salteaua. În funcție de spațiul disponibil în interior, fotoliul poate fi o soluție ideală de mobilare a apartamentului, fiind un produs foarte comod și care poate să te scoată din încurcătură atunci când ai de găzduit pe cineva peste noapte.

Fotolii extensibile și ladă de depozitare

Un fotoliu extensibil realizat pe o structură de lemn masiv, cu o chingă textilă și poliuretan. Este tapițat cu stofă de culoare wenge pe brațe, iar pe spătar și șezut este bej. Este foarte practic, deoarece conține și o ladă de depozitare. Suprafața de dormit este de 185X65 cm.

Fotolii extensibile Kring Abel

Fotoliul extensibil Kring se remarcă prin eleganța simplității formelor sale, linii interesante ce conturează discret o piesă de mobilier integrabilă în orice tip de design interior, fie că vorbim de unul modern sau unul clasic. Are structură metalică, iar tapițeria este din material textil.