IT si tehnologii

Compania Samsung va reglementa piata viitoarelor TV 8K

Asociația 8KA își propune să desfășoare activități promoționale pentru industria 8K prin demonstrații, prezentând dezvoltarea tehnologică avansată a produselor compatibile cu 8K, fluxul de producție, opțiunile de livrare și dispozitivele de afișare.

Programele și inițiativele vor arăta modul în care consumatorii pot interacționa cu conținutul, ecosistemul 8K și standardele acestuia.

8KA anticipează o adoptare mai mare a creării, distribuției și adoptării de conținut la domiciliu de 8K, similar evoluției adoptării standardelor 4K și a ciclului de cumpărarea consumatorilor în următorii ani. Până în prezent, diverse companii și organizații sau alăturat Asociației 8KA, extinzând în continuare calitatea de membru, care acum este formată din mai mult de 22 de companii.

Pe lângă Samsung, și LG, cealaltă mare companie coreeană producătoare de televizoare, a lansat deja primele aparate tv cu rezoluție 8K. În cazul Samsung, primul model de tv 8K a fost Q900R, cu diferite dimensiuni. Înaintea celor două branduri coreene, însă, a fost Sharp, care a lansat primul model 8K de televizor pe piață.În afară de Samsung, LG și Sharp, în competiția noilor modele de televizor 8K vor să intre și alții. În special, giganții chinezi, care sau reorientat de la fabricarea de telefoane mobile și spre producția de televizoare, o piață care nu dă semne de scădere la nivel mondial.

Cititi stirea completa despre Samsung si reglementarea pietei de televizoare 8K