Lifestyle

De ce merita sa apelezi la metoda de epilare definitiva?

Este posibil sa fi auzit de epilare definitiva inainte, dar parca nu iti venea sa crezi cu adevarat ceea ce se spune, intrucat pare aproape imposibil sa scapi definitiv de parul nedorit. Cu toate acestea, aceasta metoda exista si utilizeaza in special tehnologia inovatoare a luminii pulsate. Branduri specializate si saloane recunoscute, precum Eva Salon, folosesc aceasta tehnica pentru a permite celor care nu doresc par inestetic sa nu mai fie nevoiti sa efectueze nicio intretinere a pielii, odata ce sesiunile lor au fost finalizate. Va spunem mai multe in acest articol!


Dupa cum sugereaza si numele, aceasta epilare definitiva a parului poate pune capat cresterii parului nedorit, asa cum este parul de pe picioare, maini sau axile. Daca parul tau te deranjeaza si te-ai saturat sa stai numai cu lama de ras in mana atunci cand mergi la dus, atunci aceasta metoda este pentru tine. Practicantele de la Eva Salon, liderul pietei din Romania, folosesc aparatul de ultima generatie, astfel incat rezultatele sa fie cat mai bune si de lunga durata. Prin epilare definitiva putem sa intelegem faptul ca acesta procedura este un tratament de care ataca foliculul de par folosind puterea caldurii. Practic, parul cade si ciclul sau de crestere este incetinit cu fiecare sesiune, pana cand inceteaza sa creasca complet.

Toamna sau iarna?

Poate ca multe dintre voi va intrebati care este momentul ideal pentru a incepe sesiunile de epilare definitiva, deoarece expunerea la soare a zonelor care se doresc a fi epilate este aproape interzisa in acest sezon. De fapt, in timpul unui astfel protocol, este interzisa expunerea zonei tratate la soare si UV timp de 4 saptamani inainte de fiecare sesiune si o saptamana dupa finalizarea acestui procedeu.

Prin urmare, este mai bine sa aveti grija si sa alegeti momentul potrivit pentru a va epila in siguranta, iar alegerea ideala pare a fi sezonul rece, pentru ca atunci nu aveti cum sa va expuneti la razele soarelui care infierbanta si care pot ingreuna sau chiar complica intregul demers.

Care sunt avantajele epilarii definitive?

Lumina emanata in timpul procedurii de epilare definitiva functioneaza pe principiul unui filtru de lumina care elimina razele UVA, UVB si UVC. Prin urmare, tehnica este menita sa fie sigura pentru piele si nu este pusa in pericol in niciun moment.

O singura sesiune nu este suficienta pentru a realiza epilarea definitiva. In medie, sunt necesare 6 sedinte la un anumit interval de timp, deoarece 100% din firele de par sunt eliminate treptat, nu dintr-o singura sedinta. Doar o mica parte din clienti vor avea nevoie de doua sesiuni suplimentare pentru a scapa complet de cresterea nedorita a parului, insa aceste cazuri nu sunt atat de frecvente.

O alternativa practica si economica la indepartarea traditionala a parului, epilarea definitiva este o metoda nedureroasa si sigura de a scapa de parul nedorit, care se realizeaza prin emiterea de lumina, aplicata in zonele pe care le doreste clienta/clientul. Poate fi parul inestetic de pe fata, axile, linia bikinilor, fese, picioare, brate, maini partea din spate a trunchiului sau chiar zona pectorala. La Eva Salon avem in vedere doar preferintele clientilor nostri si ne straduim mereu sa avem rezultate excelente.

Singura limita a acestui tratament este reprezentata de natura pielii si culoarea parului. Cert este ca aceasta procedura functioneaza atat pe pielea alba si creola si pe parul saten pana la negru.

Daca si tu iti doresti sa scapi de parul nedorit si sa nu te mai stresezi atunci cand trebuie sa ajungi rapid undeva ca esti neepilata, apeleaza la Eva Salon pentru o sedinta de epilare definitiva si ai scapat de orice grija!