Sanatate

Se vor relaxa masurile pe timp de epidemie – mai avem de asteptat pana pe 15 mai

Alte țări din Europa Centrală au început să relaxeze măsurile, iar acest lucru este o bună oportunitate pentru România de a învăța și de a aplica cât mai bine pași pentru o revenire la normal.

Între timp, medicii au nevoie în continuare de ajutorul nostru. Fie că se fac donații către spitale, fie că sunt către medici direct, orice sumă, oricât de mică, va ajuta la efortul celor din linia întâi la combaterea virusului COVID-19. Unul dintre modurile prin care puteți ajuta este prin intermediul campaniei EMAG: „Donează pentru linia întâi”, responsabilă de strângerea a aproximativ 7 milioane de lei. Donațiile merg direct către Ministerul Sănătății și Departamentul pentru Situații de urgență.

Fiecare dintre noi poate contribui la stoparea răspândirii virusului COVID-19, indiferent de suma donată. Doar împreună putem reveni la stilul de viață de care ne-am bucurat până de curând.

Putem ajuta cu totii, cu oricat de putin. Doar prin donatii catre spitale medicii din prima linie sunt aparati impotriva COVD!

Dacă dorești să contribui, alătură-te celor peste 1000 de companii și celor peste 18000 de persoane care au făcut-o deja. Fiecare donație, oricât de mică, pune umărul la combaterea virusului COVID-19. Mai mult, poți urmări evoluția donațiilor pe pagina de monitorizare special creată: LIVE eMAG donatii