Sanatate

Tratamentul eficient al simptomelor asociate diverselor afectiuni oculare

Afectiunile oculare, precum miopia, hipermetropia sau presbiopia iti dau, intotdeauna, batai de cap si iti fac viata grea. De aceea, este indicat sa gasesti rapid o metoda eficienta pentru a trata cele mai comune simptome asociate acestora. In intampinarea persoanelor care se plang din cauza uscaciunii, iritatiei sau inrosirii oculare, marii producatori de lentile de contact au lansat cele mai noi sortimente de lacrimi artificiale create special pentru ochiul dvs sensibil.

Picăturile pentru ochi ajută la combaterea eficientă a sindromului uscăciunii oculare. Principalul beneficiu al acestora constă în faptul că ele au dovedit întotdeauna o capacitate ridicată de a menține un grad ridicat de hidratare pentru lentilele de contact. Ingredientele principale conținute în picăturile pentru ochi sunt o cantitate crescută de apă și polimerii, precum și acidul hialuronat, o componentă naturală, caracteristică ochiului uman.

Lacrimile artificiale prezinta avantaje semnificative, cum ar fi: reduc sindromul de ochi uscat, arsura, senzația nisip în ochi și te asigură că lentilele de contact sunt întotdeauna lubrifiate. Dintre numeroasele tipuri de lacrimi artificiale disponibile, care este cel corect pentru tine? Depinde de cauza problemei. Clean Active Premium picaturi de ochi te poate ajuta in problemele oculare pe care le ai, mai mult sau mai putin grave!

 

Articol complet antena3