Comunicate de presa

TRIUMF DANCE FESTIVAL

Viata este miscare, miscarea este viata!

Muzica şi iubirea pentru dans ca artă supremă, numărul de ore de repetiţie, coregrafia, dorinţa de a excela şi de a-şi demonstra talentul propriei persoane, părinţilor şi prietenilor reprezintă destule motive pentru copiii noştri de a fi prezenţi în cadrul celui mai important Festival de Dans pentru Copii si Tineret „Triumf”, ajuns în acest an la ediţia a X-a.

Eveniment organizat anual, avand in fiecare an peste 1000 de dansatori, juriu profesionist din lumea dansului, toti se unesc pentru o zi , pe 22 MAI 2022 la Centrul Sportiv Apollo, Bucuresti, incepand cu ora 09:00, pentru a da viață ringului, cu armonia, frumuseţea şi eleganţa sportivilor.

Acest eveniment este organizat inca din anul 2013, fiind de 10 ani renumit in lumea concursurilor/festivalurilor si vine ca o continuare firească pentru ceea ce se doreşte a deveni tradiţie şi punct de reper în lumea dansului pentru copii şi tineri din România si nu numai.

Festivalul de Dans pentru Copii şi Tineret „Triumf” îşi propune promovarea şi implementarea gustului pentru frumos, dezvoltarea armonioasă a corpului prin alte metode decât cele tradiţionale din orele de educaţie fizică, spargerea barierelor timidităţii prin acumularea unor emoţii constructive, dezvoltarea unei educaţii a esteticului si a frumosului in rândul copiilor preşcolari, elevilor şi tinerilor. Mai multe detalii pe festivaltriumf.ro