Sanatate

O maternitate privată în Poiana Câmpina, departe de griji, pe mâna specialiştilor

„În momentul în care se naşte un copil, se naşte şi mama. Femeia a existat, dar mama niciodată. O mamă este ceva absolut nou… ajungem la concluzia că fericirea unei mame este pruncul său!”
– cugetarea lui Rajneesh.


Extrasă din trăirile unei paciente la maternitatea privată Sanconfind, povestea începe cu puterea unei femei de a da naştere unei noi făpturi, într-un loc special, unde emoţiile sunt transformate în bucurie.

Este una din sutele de mămici care au născut în maternitatea privată Sanconfind, din Poiana Câmpina, prin cezariană. Alături de medicul obstetrician care a încurajat-o şi de asistentele şi restul personalului medical, s-a simţit în siguranţă, încredinţată că a ales locul cel mai potrivit pentru puiul său.

O părticică din sufletul său a ieşit la lumină pentru a cunoaşte această lume şi pentru a începe o nouă poveste de viaţă:“…ii pup o mânuţă şi plang…pentru că altfel nu-mi mai puteam exprima nici un sentiment.

Asta e clipa când simţi că se comprimă timpul şi îi mulţumeşti lui Dumnezeu pentru tot ce ai… când toată fericirea se strânge ghem în sufletul tău şi te simţi cel mai puternic om, când ţi se schimbă viaăa pentru că tocmai ai dat viaţă.”

In maternitatea privată Sanconfind povestea de viaţă începe mereu în siguranţă, împreună cu cei mai empatici si frumosi oameni. De fiecare dată când apar durerile, se administrează calmante pe cateterul epidural, asistentele din ATI verifică mereu să fie totul în regulă, ajută proaspăta mămică să se poată mişca. Personalul de la neonatologie o învaţă cum să alăpteze iar bebeluşul îi este adus cât mai repede posibil la sân. Toţi sunt oameni şi lucrează pentru oameni! Faptul că poţi lua legătura cu moaşa de gardă, că asistenele de la neonatologie sunt mereu alături de copil, îl alintă, îi cântă, că medicul vine şi la 3 dimineaţa dacă e nevoie, sunt doar câteva din atuurile maternităţii Sanconfind.

Incurajarea pentru toate viitoarele mame ce vor naşte la Sanconfind

Noile mămici recomandă cu toată căldura maternitatea privată Sanconfind pentru profesionalism, pentru empatia faţă de pacient, pentru amabilitate, pentru sprijin, pentru consilierea în alăptare datorită căreia se poate alăpta exclusive la sân şi pentru nenumăratele calităţi care o definesc.

“La două săptămâni şi jumătate de la operaţie, nu mai simt nimic…parcă nici n-am fost vreodată tăiată în zona aceea şi am lângă mine o minune mica ce imi umple sufletul. Recuperarea a fost neaşteptat de rapidă, iar pentru cele ce se tem de naştere, vă spun doar că nimic în lume nu se poate compara cu momentele acelea. Indiferent de durere, de frici, când îţi ţii în braţe bebeluşul pentru prima data, uiţi de tot ce te-a marcat. Pentru mine, indiferent de cum vei naşte, eşti puterea întruchipată, femeie!!!!”

Maternitatea privată Sanconfind îţi oferă posibilitatea unei naşteri la standarde internaţionale cu costuri decente, unde ai siguranţă şi confort pentru tine şi bebeluşul tau. Specialiştii noştri te aşteaptă la consult şi recomandări.