Casa si gradina

Hotele decorative de sticla ultima moda. Te-ai gandit sa-ti iei si tu una?

Este dificil să ne decidem pentru un anumit tip de hotă în bucătăria noastră. Dacă să fie o hotă cu extracție sau cu recirculare, dacă să fie tip insulă sau una lipită de perete etc. Cu cât avem mai multe modele la dispoziție, cu atât mai greu este să ne hotărâm. În ziua de azi, însă, e ciudat să nu ai în casă o hotă decorativă.

 

Trebuie subliniat că o hotă decorativă are nevoie de destul de mult spațiu, drept pentru care suntem destul de limitați atunci când avem o bucătărie de dimensiuni reduse. Există hote decorative foarte atractive, care efectiv devin protagonistele bucătăriei. Apoi, există hote mai simple, care sunt considerate hote decorative grație design-ului, cum sunt cele înclinate, care grație sistemului de extracție perimetrală se caracterizează printr-o funcționare silențioasă și un consum redus de energie.

Când vorbim de extracție perimetrală, ne referi la faptul că curenții de aer circulatorii ridică fumul și vaporii la viteze foarte mari către canalele perimetrale, astfel că aerul se filtrează foarte bine și obținem un ambient curat și fără mirosuri.

Hotă decorativă poate fi comandata online de pe emag.ro, acum si prin programul GENIUS cu transport gratuit pentru 1 an!

Altă caracteristică a acestor tipuri de hotă decorativă este că acestea a o estetică modernă și au o putere mare. Asta se datorează faptului că sunt destul de mari și majoritatea au două motoare, drept pentru care capacitatea de extracție va fi mai mare.

Un alt avantaj al acestor hote este că sunt simplu de curățat. Cele mai noi modele de hote decorative sunt fabricate din sticlă, ceea ce a devenit foarte la modă între electrocasnicele de azi. Adevărul este că acestea se murdăresc mai puțin decât cele metalice sau cu elemente din plastic. Pare ciudat pentru o hotă care are scopul de a reține și elimina murdăria, dar aceasta funcționează cu atât mai bine cu cât este mai curată.

Hotă decorativă – oferte emag.ro!

Avantajul este că acest tip de hotă este mult mai ușor de curățat. Nu trebuie decât să o ștergem cu o cârpă umedă, fără niciun fel de frecare. Cu o soluție de curățat geamurile, ne facem treaba.

În general, opiniile despre hotele decorative de sticlă sunt foarte pozitive. Majoritatea sunt de părere că curățenia este mai rapidă și fără efort, bucătăria câștigă un punct de eleganță grație faptului că aceste hote sunt mai eficiente decât cele tradiționale, pentru că au mai mult decât un motor de extracție.