Auto Moto

Viitorul industriei moto – motocicletele electrice

De cativa ani incoace cateva companii renumite pe plan mondial, precum Harley Davidson au creat primele modele de o maxima ingeniozitate de motociclete electrice!
Spre deosebire de celelalte motociclete, varianta electrica este mai usor de manervrat si mult mai economica, in special cand se face referire la cantitatea de combustibil consumat! In plus, variantele moderne electrice sunt echipate cu piese moto de cea mai buna calitate. 
Impactul pentru viitor este unul fara egal. Asta doar daca progresele tehnologice vor tine pasul cu tedintele.

Propulsia

In cazul motocicletelor electrice motorul este mult diferit fata de cele clasice. Acestea au o propulsie mult mai buna, sunt mai rapide si mai eficiente! Un sistem de propulsie mai ecologic si mai prietenos cu mediul inconjurator inseamna o speranta in plus pentru cei care militeaza pentru salvarea planetei.

Motociclete electrice in lume, dar si in Romania

Chiar daca setul de piese moto pentru vehiculele pe doua roti eletrice sunt mai greu de procurat (momentan), sansele pentru un viitor mai bun pentru mediul inconjurator din Romania sunt datatoare de sperante. Cu ajutorul tehnicii revolutionare, primele prototipuri de motociclete electrice sunt deja disponibile pentru fanii impatimiti din Romania.
Un prototip care cu siguranta atrage si sicheaza, in conditiile in care, noile modele de mototciclete electrice, lansate spre vanzare, au un design aerodinamic care imbina, de minune, silueta bine cunoscuta a unui chopper cu stilul modern ale unui vehicul plin de personalitate.

Nu ai gasit inca suficiente argumente pentru a achizitiona, inca de pe acum o motocicleta electrica? Tot ce trebuie sa stii este ca, analizand cartea tehnica a unui astfel de vehicul, te vei convinge ca acesta prezinta o sumedenie de avantaje, care compenseaza pretul de achizitie ceva mai ridica, comparativ cu motocicletele obisnuite. Nu uita – la o motocicleta obisnuita ai nevoie de ulei moto, cauti Motul, ai nevoie de diverse accesorii sau piese precum transmisii planetare moto complete si multe altele, componente care in cazul vehiculelor electrice dispar sau sunt mai ieftine.

Te poti deplasa astfel mai rapid si esti, totodata, partas, la scaderea gradului de poluare din oras. Robusta, dar foarte bine echilibrata, o motocicleta electrica dispune de o autonomie suficienta pentru a te deplasa in siguranta prin oras sau pe trasee scurte din afara acestuia.

Motocicleta electrica cu o singura roata?

Daca tot ne gandim intruna la piesele moto si la durata de viata a acestora, trebuie sa stim ca acum putem cumpara mai usor un vehicul nou. Sa nu uitam ca evolutia inregistrata de catre industria moto ne demostreaza ca motocicleta electrica este vehiculul viitorului. Mai mult, constructorii au avut grija sa revolutioneze designul caroseriei si constructia, astfel incat perspectiva ne indreapta catre noi modele de motociclete. Mai exact, este vorba despre motocicletele electrice cu o singura roata, Ryno Monocycle. Ele exista deja, au un stil futurist, slim si extrem de ofertat chiar si pentru motociclistii incepatori!

Sursa foto promotor