Lifestyle

Cele mai bune parfumuri lansate de Calvin Klein

Poate cel mai plăcut lucru la parfumurile de la Calvin Klein este varietatea pe care o oferă acest brand. Fiecare produs vine cu o varietate de opțiuni, ceea ce face mult mai ușor pentru utilizatori să adapteze produsul la nevoile lor exacte.

Pe măsură ce disponibilitatea gamei de parfumuri Calvin Klein a crescut pe piață, la fel și confuzia cumpărătorilor. Dacă ești gata să îți actualizezi parfumul pentru bărbați Calvin Klein, dar îți lipsesc informațiile despre opțiuni, acest articol îți oferă un ghid minunat de cumpărare.

Lista celor mai bune parfumuri Calvin Klein

1. Calvin Klein Euphoria pentru femei

Unul dintre cele mai bune parfumuri pe care Calvin Klein le-a lansat vreodată pentru femei este Euforia. Acest best seller din 2005 este exotic, întunecat, senzual și intens.

Acest parfum atrăgător de la Calvin Klein este perfect pentru utilizarea într-o seară cu vreme rece. Dă-i acestui parfum o șansă pentru o întâlnire la cină, o întâlnire oficială sau întâlniri cu prietenii, dar nu exagera.

Rodia este cea mai proeminentă dintre notele de vârf, în timp ce orhideea neagră, chihlimbarul și moscul apar la scurt timp după pulverizare și persistă cel mai mult pe piele.

2. CK IN2U de CK For Her

CK a lansat CK IN2U în 2007 și a devenit imediat un succes printre tineri. Mirosul este întruchiparea verii, deoarece surprinde tot ce este bun în acest sezon.

Totul, de la vreme caldă, plajă și bronz, este prins în această sticlă. Are o durată impresionantă.

Oricine caută un parfum care să-i facă să miroasă bine în timpul verii și primăverii, aceasta este o achiziție demnă. Are note de bergamotă siciliană, frunze de coacăze roșii și grapefruit roz. Notele sale de inimă sunt orhidee și cactus, în timp ce notele de bază sunt vanilie, lemn de cedru roșu și chihlimbar.

3. Calvin Klein Escape pentru femei

Escape este unul dintre acele parfumuri speciale care surprinde marea natură într-o sticlă. Gândește-te că ești întins pe plajă sau înconjurat de munți. Acest clasic romantic și feminin din 1991 este ideal de purtat în acele zile lungi de lucru sau doar pentru o plimbare în parc.

Evadarea începe cu un amestec perfect între fructe și flori precum mușețel, pepene galben, litchi, mandarine, piersici, prune și trandafiri. Această compoziție perfect echilibrată trece ușor în coriandru și lemn de santal.

4. Calvin Klein Women

Acest parfum floral-lemnos este relativ nou și este pe piață abia din 2018. Ar trebui să reprezinte femeia de astăzi, puterea ei, dar mulți utilizatori spun că acest parfum este mai mult un miros unisex. Nu este nevoie să aștepți o ocazie specială pentru a te inspira din această frumusețe. Este parfumul sigur de primăvară / vară, pentru orice ocazie. Perfect pentru muncă, întâlniri la cină, întâlnire cu prietenii, cinema.

 

Aroma inițială este citrică datorită notelor de vârf de bergamotă, lămâie și grapefruit, condimentate cu piper negru. Cele mai proeminente miresme sunt lemnul de cedru din Alaska, ghindele de eucalipt și petalele de floare de portocal. Unii fani Calvin Klein nu sunt încântați de această noutate. Acest lucru se datorează parțial vibrației sintetice, și durabilității slabe până la moderate, care pentru unii sunt puncte pozitive.